Zodiile si profesia


zodiile si profesia

zodiile si profesia

BERBECUL SI PROFESIA

Cariera Berbecului implica de cele mai multe ori un grad de duritate care este in deplin acord cu temperamentul lor. Pot fi exploratori celebri, medici foarte competenti, filosofi si muzicieni (le place muzica), buni organizatori in orice domeniu al industriei spectacolului, de exemplu regizori, dirijori, militari de cariera; in profesii ce au legatura cu capul, ca stomatologi, oculisti, frizeri, palarieri. Foarte buni sportivi, vor agrea sporturile mai violente precum bosul sau rugby-ul. Buni oratori si sportivi.

TAURUL SI PROFESIA

Zodiile si meseriile cele mai potrivite sunt legate de pamant ca agricultor, miner, etc. Inclinatii artistice ii vor impune in special in muzica, dar si in alte domenii. Pot fi foarte buni arhitecti, constructori, bijutieri, pictori, actori, bancheri, administratori sau negustori. Foarte sportivi, le place boxul, fotbalul si tenisul.

GEMENII SI PROFESIA

Mari inclinatii spre jonglerie, cu idei si cuvinte , spre literatura, jurnalistica, diplomatie, oratorie. Pot lucra in comert, ori ca tipografi, corectori, in relatiile cu publicul. Capitolul zodii si profesii pentru gemeni include si iluzionisti, sunetisti sau imitatori. Gasim printre ei si multi hoti sau escroci. In multe cazuri, se pot reprofila la varsta maturitatii intr-o noua meserie.

RACUL SI PROFESIA

Acestea corespund, in mod firesc, inclinatiilor sale naturale. Gustul pentru calatorii il poate determina sa devina marinar ori pescar (aici se asociaza si atractia pe care o are catre apa si care il poate indruma de asemenea spre sporturi specifice ca natatia sau spre comertul cu bauturi). Paseismul sau il impinge catre istorie, arheologie, numismatica, filatelie. Aspirand in toate activitatile sale sa fie precis si riguros, profesiile care cer aceasta calitate ii sunt foarte accesibile – mecanica de exemplu. Bun pedagog, datorita placerii de a lucra – se intelege bine cu copiii. Mari disponibilitati pentru arta si stiinta.

LEUL SI PROFESIA

In general, cele ce presupun un rol de lider si de bun organizator. Nu se lasa pana cand nu ajunge pe acest post si uneori foloseste si mijloace mai putin loiale. Se instaleaza in functii de director, de bancher, de politician si de avocat. Ocupa tot ceea ce se poate ocupa cu titulatura de “presedinte”. Poate fi medic cardiolog, de boli circulatorii ori chirurg in operatii de inima si vase de sange; bijutier, negustor, director de teatru, de cabaret, al unor publicatii, societati etc. Ii place viata sportiva si alege disciplinele ce-l pot evidentia fizic si cat mai spectaculos. Leul in profesie se remarca in artele frumoase, literatura si muzica. Poate fi un bun militar de cariera ce tinde spre gradele superioare. Intra in orice intreprindere care cere vointa, energie si spirit de initiativa.

FECIOARA SI PROFESIA

Calitatile sale analitice, critice si metodice il pot consacra ca savant renumit, in orice profesie de cercetare precum si in cele care cer ordine si exactitate: mecanic de profesie, ceasornicar etc. Fecioara poate fi un foarte bun om de afaceri, ori contabil, informatician – si in tot ceea ce tine de calcule si operatii algebrice. Isi gaseste deseori locul intre cadrele armatei, unde este un executant fidel si exact. Are aptitudini pentru arta si muzica. Mari actori si mai ales actrite s-au nascut sub acest semn. Foarte buni piloti de curse, caci stiu sa-si controleze reflexele si sa nu riste in mod inutil.


BALANTA SI PROFESIA

Acestea vor fi alese in directia calitatilor lor artistice, diplomatice si sociale. Vor fi muzicieni, scriitori, artisti, coregrafi, pictori, regizori, fizioterapeuti, manechine, creatori de moda, decoratori. Balantele pot excela in profesia si ca diplomati, avocati, judecatori si orice meserie ce tine de relatiile cu publicul. De asemenea, pot fi excelenti medici de chirurgie plastica.

SCORPIONUL SI PROFESIA

Pot fi, datorita simtului lor tactic foarte delicat, mari chirurgi, dar si ceasornicari si, in general, in orice postura ce are legatura cu ce cere migala si precizie. Ingeniozitatea si perfectionismul ii pot directiona spre inventica, stiinta, politica, barou. Au inclinatii artistice foarte pronuntati – spre mari realizari in literatura, muzica sau actorie. Le plac profesiile si sporturile riscante, putand ajunge straluciti aviatori, parasutisti, rugbisti. Excelenti oameni de afaceri – organizatori, politisti, detectivi.

SAGETATORUL SI PROFESIA

Profesiile si le aleg in functie de trasaturile lor esentiale. Astfel, o meserie statica ii poate face nefericiti si de aceea isi doresc sa fie in functii in care sa calatoreasca mult si sa duca o viata aventuroasa. Pot fi vanatori, misionari, colonizatori, dar si medici, pedagogi, magistrati, sau functionari superiori. Dragostea pentru animale ii determina sa devina dresori, veterinari s.a Sunt atrasi de functiile bisericesti si, de asemenea, de sfera muzicii.

CAPRICORNUL SI PROFESIA

Este un foarte bun conducator, indiferent de sfera sa de activitate, si poate ajunge la fel de bine lider politic sau director de intreprindere. Convingerile si curajul sau il predestineaza pentru rolurile de misionar, pionier, colonizator sau ctitor de mare anvergura. Reuseste in profesiile legate de pamant (agricultura, minerit s.a), in constructii, ca si in profesorat. Poate fi un bun muzeograf, bibliotecar sau arheolog. Dintre sporturi prefera fotbalul, boxul si inotul.

VARSATORUL SI PROFESIA

Meseriile spre care se orienteaza varsatorul sunt cele spirituale si mai putin fizice: savanti, scriitori, artisti, de foarte multi ori straluciti. Ii pasioneaza tot ceea ce tine de mecanica si interesul lor poate trece si asupra sporturilor care au tangenta cu cu acest domeniu. Rar se aventureaza in sporturile ce presupun o intensa cultura fizica. Domeniul electronicii este si el face mare secrete pentru nativ, ca si psihologia.

PESTII SI PROFESIA

Sunt firi artistice, le place muzica, dansul si sunt adeseori putin exhibitionisti. Sunt inclinati spre ocultism. Pot fi excelenti decoratori, predicatori, invatatori, modelatori, dar si figuri celebre ale unor domenii spirituale ca muzica, baletul, pictura sau literatura. Printre femei gasim deseori scriitoare de romane de dragoste si pictorite de tablouri erotice. In virtutea exhibitionismului lor femeile pesti pot fi dansatoare de striptease datorita unor dezamagiri sentimentale.


              ARTICOLE CONEXE :

By Fitoteca

FITO ZONE

By FITOTECA.RO