VARSATORUL (20 ianuarie – 18 februarie)


( zodia varsator )

Semn de aer fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de planetele Saturn si Uranus

Piatra pretioasa : granatul si ametistul

Ziua norocoasa : miercuri

Numere norocoase : 4 si 8

Culoare : albastru si verde

Metal : uraniul

Locuri prielnice : cele aglomerate, orasele mari

Verb reprezentativ: “a stii”

Aspectul fizic : statura mijlocie sau inalta, corp bine proportionat, figura prelunga cu un ten foarte curat, par inchis la culoare

Zone erogene : picioarele in general

 

VARSATOR CARACTERISTICI

Varsatorul simbolizeaza colectivitatea, comunicativitatea si fraternitatea intre oameni. Nativul varsator este idealist si sensibil, emotiv si extremist in ceea ce priveste afectul lor, in sensul ca pot trece de la disperarea cea mai neagra la inflacarare si optimist contagios. Pentru fiecare reprezentant al zodiei varsator conteaza foarte mult libertatea atat fizica, cat si cea spirituala. Aceasta le este conaturala si este poate latura lor cea mai pregnanta, mai ales in relatiile sociale, unde in general nu suporta constrangerile absurde.

Varsatorul este un tip foarte ingenios, priceput si e nascut sa fie inventator; tot ceea ce face e usor manevrabil si foarte util. Independenti si activi, varsatorii simt nevoia permanenta de a face ceva util si pe masura aptitudinilor pe care le au. Uneori insa le si pare ca sunt nedreptatiti si se cufunda intr-o apatie, din care vor iesi mai devreme sau mai tarziu, cu forte reinnoite.

Sentimental, sensibil si emotiv , barbatul varsator nu pune un pret exagerat pe viata sa sexuala; prefera sa vada un om dincolo dincolo de aspectul sau fizic, in latura sa intelectuala si afectiva. Barbatul varsator indragostit poate parea de multe ori ca o fire boema, neorganizata, refractara la o autoritate de tip burghez; aparentele in arata ca pe un tip bland, calin chiar, aceasta nefiind decat o masca pentru impetuozitatea si taria hotararilor sale.

Varsatorul si familia

Isi iubeste copii, insa nu va deveni prea posesiv, ci va prefera sa-i lase in libertate; nu face altceva decat sa aplice intr-un mod extins, conceptia lui generala despre viata si lume.

Barbatul varsator caracteristici

Aspectul fizic poate fi sintetizat prin a spune ca este in general inalt, poate cu trasaturi efeminate, cu ochi frumosi si nelinistiti. Nobil, original si adesea neinteles, barbatul varsator este un tip amabil, generos si care nu cunoaste furtunile sentimentale, valurile agitate ale pasiunii sau geloziei. Barbatul varsator in pat este deosebit de rafinat, punand placerea partenerei pe primul loc. Rareori si in cine stie ce imprejurare deosebita vom intalni acest barbat sa fie vulgar in vorba, gest sau fapta; aceasta caracteristica ii este total straina.  Cum cuceresti barbatul varsator ? Fii loiala si o adevarata prietena; sunt calitatile pe care le apreciaza cel mai mult.  Barbatul varsator este o personalitate fascinanta; nu te vei plictisi niciodata alaturi de el.

Femeia varsator caracteristici

Plina de farmec, zvelta, cu picioare frumoase si o voce placuta, femeia varsator este mereu in avangarda, indreptate spre tot ce e nou, original in moda, coafura etc. Draguta, amabila si miloasa, extrem de prietenoasa, este cu toate acestea o fie independenta. Ratiunea este atotstapanitoare la aceasta femeie. Isi creste bine copii, acordandu-le o mare libertate, intelegere si blandete. Casa sa e excelent organizata iar femeia varsator in casatorie este ireprosabila, privind calitatile de sotie si gospodina.  Fidela in casatorie, rar va calca pe alaturi; are nevoie de admiratie, indeosebi in ceea ce priveste corpul ei. Uneori irascibila, cicalitoare si cheltuitoare, femeia varsator este in general simpatica, o companie placuta si interesanta.

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply