Trucuri pentru o privire hipnotica!


Trucuri pentru o privire hipnotica!

Iarna asta se poarta ochii bine conturati. Iata ce ai de facut pentru o privire sexy cu gene si sprancene perfecte !

( machiaje sexy )

  • Pentru o privire senzuala contureaza-ti ochii cu eyeliner. Si nu uita! Fii seducatoare si increzatoare! Un machiaj pentru o privire sexy necesita atentie si indemanare. Mai intai, pudreaza pleoapa superioara cu ajutorul unei pensule mici . Apoi, traseaza o linie subtire (prima data cu un creion, incepand cu coltul intern al ochiului). Dupa ce pudrezi linia facuta de creion, trasezi in sfarsit tusul, incepand cu mijlocul pleoapei pentru a avea un machiaj sexy si a putea oferi priviri seducatoare . Un mic secret: inainte sa iesi din casa, uite-te in oglinda si spune-ti ” vreau sa fiu seducatoare ! “. 100% eficient 🙂
( cleste pentru gene )
  • Pentru gene lungi si frumoase ai nevoie in primul rand de un rimel bun. Tine cont ca un rimel expira in 6 luni de la deschiderea tubului. Schimba-l! Poate deveni usor un focar de bacterii. Dar noi vrem acum sa-ti spunem un make up pentru gene lungi .  Machiaza-ti genele superioare si inferioare,  nu inainte de a folosi clestele special . Foloseste cu incredere tusul si creionul negru foarte aproape de linia genelor pentru a crea impresia de gene lungi si dese naturale . Toate ne spunem ” vreau gene mai lungi ” . Daca vrei niste gene lungi naturale sau gene lungi fara rimel iti sugeram un tratament pentru gene lungi : aplica ulei de ricin timp de 30 minute , apoi clateste-te cu apa calduta .
( machiaj sprancene perfecte )
  • Pentru sprancene frumoase nu te pensa prea mult. Daca forma pentru sprancene este perfecta, privirea devina hipnotica . Pastreaza echilibrul natural, eliminand doar surplusul. Pentru a avea sprancene perfecte in functie de forma fetei iti recomand sa vezi un specialist . Dar, in cazul in care vrei sa te aranjezi singura acasa, iti spunem cateva trucuri pentru sprancene frumoase : daca sunt prea scurte – imbatranesc, iar daca sunt prea lungi – dau un aer obosit chipului . Culoarea ideala ? Aceea pe care o ai la radacina naturala a parului . Nu incerca sa le faci mai inchise decat sunt, vei deveni aspra.

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply