Tort cu cocos


O reteta delicioasa, racoritoare si potrivita sezonului cald, FITOTECA iti spune cea mai usoara modalitate de a face un delicios tort cu cocos aromat !

tort cu nuca de cocos

tort cu nuca de cocos

Reteta tort cocos
Timp de preparare: 25 min
Timp de fierbere: 15 min
Timp de refrigerare: 12 ore

Incrediente tort cocos

  • 500g crema de vanilie
  • 300g smantana
  • 5 linguri zahar
  • 400ml lapte
  • 10 linguri nuca de cocos rasa
  • 5 foi de gelatina (10g)
  • bomboane pentru decor
  • 1 lamaie netratata

Mod de preparare

1. Se pun foile de gelatina la inmuiat in apa rece.
2. Se infierbanta laptele, se adauga gelatina inmuiata, se ia vasul de pe foc si se amesteca pana se dizolva bine gelatina.
3. Se rastoarna gelatina intr-un vas mai mare si se adauga 5 linguri de cocos, coaja de lamaie rasa, apoi crema de vanilie si sucul de lamaie. Se lasa compozitia la rece o ora.
4. Se bate frisca smantana cu zaharul si se amesteca usor in compozitia rece. Se rastoarna intr-o forma umezita si se lasa la frigider 12 ore.
5. A doua zi, se rastoarna cu grija pe platou si se presare restul de nuca de cocos.

Trucul FITOTECA pentru tort crema cocos
Crema de vanilie se prepara din mai multe plicuri cu praf de crema, conform instructiunilor de pe ambalaj. Daca nu este suficient de dulce, se mai adauga in crema zahar dupa gust.


www.fitoteca.ro

In curand iti vom prezenta noi retete tort cocos ca tort cu cocos si ciocolata !

              ARTICOLE CONEXE :

By Fitoteca

FITO ZONE

By FITOTECA.RO