TAURUL (21 aprilie – 20 mai)


barbatul taur in pat

barbatul taur in pat

Semn de pamant, fix (stabilitate), feminin (introvertit), dominat de planeta Venus

Piatra pretioasa: safirul

Zi norocoasa: vineri

Numere norocoase: 1 si 9

Culoare: albastru

Locuri prielnice: cele linistite

Verb reprezentativ: “a avea”

Aspectul fizic: statura mijlocie, corp in general greoi, uneori gras; ochi mari, negri, nasul si gura largi; par inchis la culoare; frumos, decorativ; unele femei ale acestui semn sunt subtiri si delicate, genul trestie.

Zona erogena: gatul

 

Horoscop caracteristici generale taur

Aceasta perioada a anului, cat dureaza zodia taurului, este cea a infloririi naturii si semnifica agricultorul legat de campie, de pamant, nativul urmarind implinirea roadelor sale.

Ceea ce caracterizeaza cel mai bine zodia taur este vointa si tenacitatea cu care-si urmareste scopurile, dublate de o exceptionala rezistenta care-i permite sa faca fata unor eforturi foarte mari si sa depaseasca obstacole insuportabile pentru altii. Un taur azi este capabil sa traverseze adesea lungi perioade de munca indarjita si ceea ce-l mira foarte tare in asemenea imprejurari este ca ceilalti nu pot tine uneori pasul cu el. Poate sari in acest caz sa le dea o mana de ajutor, dar numai cand vede ca si acestia se zbat ca sa iasa din dificultate.

Horoscop taur caracteristici

Calm, placid, va aborda problemele sistematic si cu tact, rezolvandu-le pe rand prin concentrarea tuturor fortelor sale asupra uneia si nerisipindu-se de regula in mai mult activitati deodata. Nimic nu pare sa fie prea greu pentru el si odata trasata sarcina si directia de urmat, se va inhama imediat la treaba. Nu se hazardeaza niciun moment in intreprinderile sale si, daca e totusi nevoie vreodata sa actioneze altfel, o va face calculand toate riscurile si luandu-si toate masurile de siguranta.

Neincrezator, atat femeia taur cat si barbatul taur prefera sa se bazeze cat mai putin pe altii si sa verifice totul cat mai minutios. In timp, va ajunge la stabilitate financiara, sau chiar la o mare bunastare si atunci isi va concretiza compasiunea sa pentru cei mai putin favorizati de soarta prin actiuni de binefacere.


Taur horoscop

Foarte bune administrator, este omul ideal pentru operatiuni financiare.

O alta calitate mare a sa este aceea de a fi o gazda perfecta, agreabila, care va face tot ceea ce este necesar pentru ca oaspetii sai sa se simta minunat. Aceasta trasatura reprezinta, de fapt, sinteza unor alte calitati definitorii pentru un taur: bunul simt de care dispune din plin, precum si bunul gust, care ii va inlesni intotdeauna sa aleaga ce e mai frumos in orice domeniu – in moda, de exemplu.

Barbatul taur intr-o relatie 

Tine foarte mult la securitatea personala, precum si a familiei sale si aceasta caracteristica il va determina sa instituie un control strict asupra resurselor materiale ale caminului, fara a cadea insa in zgarcenie. Este fidel partenerului, desi unele tentatii extraconjugale ii vor activa latura senzuala foarte pregnanta si e posibil ca uneori sa isi ingaduie unele escapade, fara urmari insa, ci doar pur erotice.

Barbatul taur in casatorie isi doreste o familie unita, bine inchegata in jurul sau, un partener afectuos si legat de aceasta atmosfera usor patriarhala. Este generos si intelegator cu cei pe care ii iubeste si tinde mereu spre stabilitate.

horoscop taur dragoste

horoscop taur dragoste

TAUR COMPATIBILITATE

Totul despre barbatul taur

Cum iubeste barbatul taur ? Profund. Este foarte important ca el sa se poate concentra asupra alegerii finale a celei ce-i va fi sotie, caci greseste des, luandu-se mai mult dupa aspectul fizic decat dupa componentele temperamentale. Barbatul taur indragostit este cuceritor si protector; ii place sa stie ca are rolul principal intre ai sai si, spre deosebire de alti barbati, nu se plictiseste niciodata si nu considera ca si-a pierdut libertatea casatorindu-se.

Cum cuceresti barbatul taur ? Seductie, tinuta si mult bun gust. Desi se va uita intotdeauna pe strada dupa o femeie vulgara, niciodata nu se va apropia de ea.

Totul despre femeia taur

Stie sa imbine activitatile profesionale sau de alta natura cu cele familiare, fara sa le prejudicieze pe nici unele. Isi iubeste familia si e mereu preocupata sa-si ajute sotul. Atunci cand este tradata insa, devine foarte geloasa si periculoasa, de aici si pana la o iertare de compromis fiind o cale lunga si anevoioasa pentru vinovat.

Nu-si incredinteaza secrete cu usurinta si nu oricui, ba chiar da dovada de un anume ermetism, ceea ce in ochii ei pare o masura de protejare a intimitatii la care tine mult. Fidela si foarte dependenta, femeia taur rar va divorta din proprie initiativa, preferand sa mearga inainte pe acelasi drum si reparand ceea ce e de reparat. Isi alege in general foarte bine sotul, fiind foarte exigenta.

 

www.fitoteca.ro

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO