Tartine cu ciuperci si carne


 ( tartine cu ciuperci de post )

Ingrediente
WWW.FITOTECA.RO
Compozitie tartine cu ciuperci si carne

  • 500  g carne porc tocata
  • 200 g ciuperci taiate felii subtiri
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 1 catel usturoi pisat
  • 1 lingura patrunjel sau marar
  • sare, piper
Aluat tartine cu ciuperci si carne
  • 1 cana apa
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • sare
  • cca 2 cani faina

Decorare tartine cu ciuperci si carne

  • 100 g masline (fara samburi taiate feliute)
  • 7 rosii taiate feliute
  • 100 g cascaval ras

Mod preparare tartine cu ciuperci si carne

Pentru aceste tartine vegetariene se calesc ingredientele pentru compozitie intr-o lingura de ulei, la foc mic cca. 15 minute. Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se imparte in parti egale de marimea unein nuci mai mari. Se ung formele de tarte cu ulei si se muleaza aluatul in interiorul lor. Se umple toate formele cu compozitia de carne si se decoreaza cu felii de rosii, masline si cascaval ras. Se pun formele in cuptorul incins si se lasa 30 de minute, pana se rumenesc. Se pot servi ca tartine reci sau tartine calde .

In cazul in care sunteti vegetarieri sau ne aflam in perioada Postului, pur si simplu inlocuiti carnea tocata cu soia.

              ARTICOLE CONEXE :

By Fitoteca

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply