Sexul, o activitate de weekend?


sex pe saptamanaSunt in drum spre casa. Trenul are intarziere o ora. Este 22.32. Sunt obosita. Am avut o zi lunga, dar nu pot sa ma plang. Au fost momente frumoase. Cel mai important: am inceput un curs de fotografie, o pasiune veche si mocnita.

Nu stiu despre ce sa scriu, dar trebuie sa scriu ceva. Timpul trece mai repede si de obicei articolele scrise pe oboseala sunt reusite. Ca si sexul. Si daca tot veni vorba de sex, hai sa vorbim de frecventa.

Intr-o relatie de lunga durata, multe cupluri au tendinta sa lase sexul pe locul doi, trei, sapte, noua. Gresit. Inteleg ca dupa 10 ore de munca nu ai chef sa faci de mancare, sa faci curat si sa fii proaspata pentru o partida de amor nebun. Este valabil si pentru barbati. Un program full time + o casa de intretinut pot fi extenuante. Dar nu faceti din sex o activitate de weekend.

Aud diverse povesti. “Noi facem sex o data pe saptamana, de obicei vineri seara”. “Eh, noi  o data la doua saptamani”. “Oh, nu! O data la doua zile ca altfel ma urc pe pereti!”. Sunt 1000 de variante. Toate adevarate.

Fiecare cuplu are propriu ritm, dar ca sa functioneze pe termen lung trebuie sa va feriti de rutina. Nu faceti din sex un spectacol programat vinerea la ora 19.00. Si mai rau, cu aceleasi scene. Cum spunea si Carrie in “Sex and the City”: “Colorati in afara conturului”. Dar folositi aceeasi distributie.

P.S. Ajung la destinatie in 15 minute.

              ARTICOLE CONEXE :

By Fitoteca

FITO ZONE

By FITOTECA.RO