Semnificatiile cadourilor barbatesti


( cadou pentru iubita craciun )

Iubitul ocrotitor

Doina si Razvan sunt casatoriti de trei ani. Intr-o zi de mai, el si-a pus intrebarea : ” ce cadou sa-i fac iubitei mele de ziua ei  ” . Dupa multe cautari , a decis sa-i cumpere un palton si o pereche de cizme moderne.

Razvan: “Eram impreuna iarna trecuta cand l-a vazut intr-un magazin. Mi-am dat seama ca era paltonul visurilor ei. Am hotarat ca i-l voi cumpara si sunt fericit ca am reusit sa-i pun sub bradul de Craciun lucrurile pe care si le-a dorit.”

Ce semnifica darurile lui ? Dovedeste ca e un barbat care isi iubeste sotia si o ocroteste . Este atent si ii face placere sa o vada aranjata si fericita .

( cadou aniversare casatorie )

Iubitul sensibil

Gabriela si Radu sunt casatori de sase ani . La intrebarea ” cadou craciun pentru iubita ” a raspuns cu un set de lumanari albe si o geanta. De ce?

Radu: ” Stiu ca adora lumanarile si ca albul este culoare ei preferata, ceea ce inseamna ca sotia mea este o fiinta pura. La lumina lumanarilor, radia de fericire. M-am reindragostit de ea! “

Ce semnifica darurile lui ? Radu isi cunoaste bine sotia. Este sensibil si receptiv la dorintele ei. De aceea, darurile lui sunt autentice si potrivite dorintei Gabrielei.

 ( cadou majorat pentru iubita )

Iubitul timid

Eliza si Stefan sunt impreuna de aproape 2 ani .  El a rezolvat problema  ” ce cadou sa-i fac iubitei de ziua noastra ” cu o lenjerie sexy babydoll, un breloc pentru chei si o fusta.

Ce semnifica darurile lui ? Este inca furat de fasntasmele sale; lenjeria este  un dar , mai degraba , pentru el. Stefan vrea sa fie prezent in viata Elizei, oferindu-i un breloc care, atasat la chei, este un memento permanent.

( cadou de craciun pentru el )

Ce spune despre el daca iti daruieste DOAR  …

  • Aparate electrocasnice. Iti recunoaste competenta de gospodina, dar nu-i mai trezesti alte dorinte. Ramai doar o gospodina, iar el si-ar putea indrepta privirile spre o femeie care ii ofera mai mult decat mancare calda si camasi curate.
  • Lenjerie sexy. Esti doar un obiect sexual. Prin darurile pe care ti le face iti spune ca vrea mai mult de la tine in plan erotic. Partenerul tau este genul de macho pentru care tu nu contezi decat in masura in care ii satisfaci dorintele.
  • Bijuterii. Semnificatiile cadourilor barbatesti de acest gen pot avea doua motivatii. Pe de o parte, din dorinte de a te pune in valoare si de a-ti dovedi ca te admira. Pe de alta parte, din dorinta de a arata lumii ca are mijloacele de a-si cinsti femeia pe care o iubeste.
  • Obiecte cerute de tine. Desi este o persoana comoda, doreste totusi sa-ti faca pe plac si-ti ofera ce-i ceri, Nu-i rau, dar nu este nici barbatul ideal, pentru ca nu-si va da seama niciodata ca tu ai vrea si altceva decat lucruri utile. Cine mai intelege femeile ?
  • Nu face daruri niciodata. Spune ca n-a mai ramas mare lucru din relatia voastra. Nu mai are dorinta de a-ti face placere, nu mai esti femeia inimii lui. De vina poti fi si tu; poate ca nu-ti daruieste pentru nu stii sa primesti si sa multumesti.

Acum e randul tau!

Raspunde la intrebarea: Ce cadou sa-i fac iubitului meu ?

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply