Secretele unei petreceri reusite


petrecere reusita acasa

petrecere reusita acasa

Daca vrei sa-ti inviti prietenii la tine acasa, ar fi bine sa nu lasi pregatirile pentru ultima zi.  Fitoteca iti spune secretele unei petreceri reusite !

  • Lista petrecere . Pentru a obtine cea mai reusita petrecere , fa-ti o lista cu ceea ce ai de facut cu ceva timp inainte de ziua cea mare (cum ar fi sa comanzi tortul sau prajiturile la cofetarie) si una cu ce ai de facut in ziua respectiva. 
  • Pahare petrecere . Fa inventarul paharelor pe care le ai in casa. Daca iti lipsesc pahare de vin sau pahare de sampanie , imprumuta de la prieteni. Pune-le apoi cu gura in jos pe o tava. Astfel nu va trebui sa le cauti prin bufet , in timpul petrecerii. Inainte de sosirea musafirilor, clateste  paharele de bere cu apa rece – asa vei fi sigura ca berea face spuma.
  • Cuburi de gheata . Daca servesti cocktail-uri sau tarii, vei avea nevoie de multa gheata. In magazine si supermarketuri se gasesc pungi de nylon special compartimentate pentru cuburi de gheata. Nu iti ramane decat sa le umpli cu apa si sa le pui la congelator. Pentru un efect maxim iti sugera cuburi de gheata cu led sau cuburi de gheata luminoase .
  • Tacamurile si vesela. Ai destul farfurii, cesti pentru cafea, furculite, linguri si cutite? Este cazul sa le cureti tacamurile de argint ? Sau preferi sa optezi pentru cele de unica folosinta?
  • Pune bautura la rece. Daca nu ai loc in frigider, pune sticlele cu bere, vin si sampanie in cada plina cu apa rece. Si mai bine, incearca sa faci rost de la un restaurant sau un magazin alimentar de o bucata mare de gheata, pe care o maruntesti in cada. Astfel vei fi sigura ca bauturile raman reci pana la sfarsitul petrecerii.
  • Bufet suedez petrecere . Capitolul bufet suedez organizare este foarte mic : in partea stanga a mesei de petrecere asezi farfuriile, urmeaza aperitivele si salatele, felul principal si apoi desertul. In partea dreapta, pune tacamurile (de preferinta in pozitie verticala) iar alaturi servetelele.
  • Scrumierele si gunoiul . Cum sa organizezi o petrecere acasa ? Cu multe scrumiere ! Nu vrei sa risti sa te trezesti cu mobila sau covorul arse. Vei avea nevoie si de cosuri mari de gunoi. La nevoie, imbraca niste cutii de carton in hartie colorata si aseaza una in fiecare incapere.
  • Rochia pentru o petrecere reusita . Rosie!

www.fitoteca.ro

Iti recomandam sa organizezi si o petrecere surpriza ! Pentru iubit , pentru prietena sau pentru parinti la aniversarea casatoriei lor , tine minte sfaturile noastre de mai sus si vei stii cum sa organizezi o petrecere surpriza !


FITO ZONE

By FITOTECA.RO