Rochia de mireasa care te avantajeaza


Ziua in care spui “DA” este speciala. Important este sa te simti minunata si pentru asta trebuie sa iti gasesti rochia de mireasa potrivita . Alege un model care te avatajeaza si care te reprezinta.

 

Rochia de mireasa sexy

Detinatoarea unui mijloc de viespe va arata perfect intr-o rochie tip sirena, care scoate in evidenta silueta bine proportionata. O talie acoperita doar de voal, o croiala ce defineste foarte bine posteriorul sau un spate gol sunt cele mai sexy alegeri.

rochie mireasa sexy

rochie mireasa sexy

 

Rochia de mireasa pentru o mireasa matura

Trebuie sa alegi conform cu varsta pe care o ai. Daca ai peste 40 de ani iti recomandam sa alegi o rochie de mireasa cu bretele sau ceva voal la nivelul umerilor. Cat despre silueta, rochia de mireasa a line e cea mai potrivita.

rochie mireasa matura

rochie mireasa matura

 

Rochia de mireasa pentru silueta para sau solduri mai proeminente

Poti opta pentru o rochie de mireasa stil clopotel sau pentru una a -line. Ideal este ca partea superioara a rochiei sa fie mai incarcata (broderii/perlute etc.) iar cea inferioara simpla.

Rochie de mireasa pentru silueta para

Rochie de mireasa pentru silueta para

 

Rochia de mireasa printesa

Poate cel mai cautat este acest tip de rochie. Un model care accentueaza talia si in acelasi timp da impresia de bust proeminent. Pentru mai mult volum poti adauga un jupon – ca la rochiile de epoca.

rochie de mireasa cu jupon

rochie de mireasa cu jupon

 

Rochia de mireasa nonconformista

Vrei o rochie iesita din comun si, in acelasi timp, memorabila pentru toti invitatii tai si in special pentru sot? Noi iti sugeram o culoare pastel mai aparte…

rochie de mireasa roz

rochie de mireasa roz

 

www.fitoteca.ro

Iti prezentamĀ o colectie deosebita de pahare mire si mireasa la preturi promotionale! Fie ca vrei sa ai o nunta clasica, moderna, cu tematica mov sau orange, pe site-ul nostru gasesti cele mai frumoase modele de pahare miri si nasi la preturi incredibile!

http://fitoteca.ro/pahare-mire-si-mireasa/

Tu si partenerul tau vreti sa incepeti casatoria cu ceva noroc in plus? Noi iti sugeram o casuta pentru bani care iti va incanta ochiul si…invitatii!

http://fitoteca.ro/casute-de-dar-pentru-nunta/

 

              ARTICOLE CONEXE :

By Fitoteca

FITO ZONE

By FITOTECA.RO