Revitalizati-va cu orz verde


 (Foto orz verde rotta natura )

Suc de orz verde proprietati

Cura cu suc de orz verde, la fel ca si cea de grau, este o metoda foarte utila de tratare a unei liste intregi de afectiuni mai mult sau mai putin usoare. Astfel, se recomanda daca suferiti de astenie, hipertensiune arteriala, dureri reumatice, obezitate, constipatie, acnee, pancreatita, afectiuni hepatice, astm bronsic, eczeme, tuberculoza pulmonara, afectiuni cardiace, ulcer, gastrita, colita si mult, multe altele. De asemenea, sucul de orz verde poate fi folosit pentru intarirea rezistentei organismului la boli.

Orzul verde pulbere sau tablete si capsule  se gaseste in farmacii naturiste , fiind un element biovital.

 

Suc de orz verde preparare

Pentru obtinerea sucului de orz verde  este nevoie de orz proaspat, de maximum 15-20 cm. Spalati bine firele de orz, dupa ce le-ati indepartat radacinile, maruntiti-le si asezati-le pentru cateva minute intr-un vas cu apa rece, ca sa se mai inmoaie. Tocati orzul, apoi introduceti-l in centrifuga. Daca nu aveti un astfel de aparat, tocati orzul marunt apoi stoarceti-l in palme si colectati sucul. Reziduul ramas mai inmuiati-l o data si dati-l din nou pe centrifuga sau, respectiv, stoarceti-l in maine. Amectecati ambele lichide, rezultand un suc verde inchis. Beti cate 50 ml suc de orz verde intr-o repriza, amestecat cu 150 ml apa, de 3 ori pe zi, inainte de mesele principale.

Orzul se poate cultiva si acasa, in ghivece ori lazi din lemn, in serii succesive. Tineti semintele timp de 24 de ore in apa, apoi semanati-le.

Pentru cele mai ocupa dintre voi le recomandam sa apeleza la pastile de orz verde disponibile in farmacii .

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply