Reteta relatiei perfecte?! Da, exista!


Ce inseamna relatia perfecta ?

Vrei sa afli totul despre relatia perfecta ?

Ce trebuie sa faci pentru o compatibilitate perfecta?

Exista reteta relatiei perfecte?!

Da!

Experimentati mereu pozitii noi.  Sa faci amor in aceleasi pozitii poate deveni plictisitor. Ce-ar fi sa va condimentati viata amoroasa cu noi trucuri, imprumutate chiar din celebra carte Kamasutra? Este o sursa inepuizabila de inspiratie!
WWW.FITOTECA.RO
Renunta la inhibitii. Nu stramba din nas daca partenerul tau vrea sa faceti amor cu lumina aprinsa. Scapa de complexe. Barbatii nu tin cont de cel mai mic semn de celulita, atunci cand sunt in pat cu o femeie. Indeplineste-i fanteziile si vei avea numai de castigat, descoperind compatibilitatea perfecta .

Lasa-l sa se uite si dupa alte femei pe strada. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, nu? Daca trage cu ochiul la alta femeie care trece pe langa el, nu inseamna ca va face amor cu ea. Asa ca mai bine te prefaci ca nu ai observat. Daca totusi devine un obicei agasant al lui, atrage-i atentia intr-un mod delicat.

Nu-l forta sa mearga cu tine la cumparaturi…chiar daca vrei sa-i reinnoiesti garderoba. Barbatii, prin natura lor, nu au rabdarea noastra, atunci cand este vorba de shopping. Mai bine mergi cu o prietena.

Faceti baie impreuna. Este minunat sa va rasfatati in cada, cu multa spuma si sa uitati de stresul cotidian. Terminati cu o partida de sex senzuala si ati descoperit reteta relatiei perfecte !

Invata sa apreciezi gesturile minore. Nu te supara pe el daca nu ti-a putut cumpara cel mai nou parfum si, in loc de asta, a venit cu un buchet de flori sau cu bomboane. Faptul ca, in loc sa fii flatata, alegi sa-i spui un “merci” imbufnat se va simti jignit. Bucura-te de fiecare gest pe care il face pentru tine; ele dovedesc ca te iubeste cu adevarat!

Lasa-i timp pentru pasiunile lui. Oricat de mult ti-ai dori ca iubitul tau sa stea numai cu tine, trebuie sa intelegi ca nu este nimic rau daca e pasionat de sala, sport sau biliard cu prietenii. Nu incerca sa-l faci sa renunta la pasiunea lui, pentru ca nu o va face. Dimpotriva! Isi va face timp pentru asta pe ascuns si nu te vei simti deloc mai bine stiind ca se ascunde de tine.

Saruta-l cu pasiune, nu amical. Trebuie sa fii iubita lui, nu o simpla prietena! In loc sa-l pupi tandru pe obraz sau pe frunte, ofera-i un sarut pasional a la Hollywood!

Nu-i jingi niciodata rudele, chiar daca nu-ti plac. Cu toate ca ai un cui impotriva surorii, a verisoarei sau chiar a mamei sale, nu vorbi urat la adresa lor. Cel mai bine este sa eviti subiectul; chiar daca iti ajung la urechi zvonuri cum ca familia lui ar fi vorbit in termeni duri la adresa ta, nu raspunde cu aceeasi moneda.

Daca vei tine cont de sfaturile noastre, tu si iubitul tau veti avea o  compatibilitate perfecta in relatia voastra!

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply