RACUL (22 iunie – 22 iulie)


horoscop rac dragoste

horoscop rac dragoste

Semn de apa, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), dominat de Luna.

Piatra pretioasa: perla

Zi norocoasa: vineri

Numere norocoase: 3 si 8

Culori: argintiu si alb

Metal: argintul

Locuri prielnice: cele situate langa apa

Verb reprezentativ: “a simti”

Aspectul fizic: statura mijlocie, foarte rar inalta, figura palida, rotunda, trasaturi fine, par castaniu, ochi uneori mici, adesea de culoare cenusiu – albastra; aspect general agreabil, destul de fragil insa.

Zona erogena: sanii (pieptul)

 

Horoscop caracteristici generale rac

Acest semn simbolizeaza perioada in care apar fructele, maturizarea germenului fecundat intr-un elan vital de nestapanit. Asociem imaginea racului, profilul sau existential, cu tot ceea ce inseamna familie, popor, tara. Metafora cea mai reprezentativa pentru el e cea a apelor adanci, denotand profunzimea (discreta) a nativilor.

Horoscop rac caracteristici 

Sunt foarte sensibili si extrem de emotivi, sentimentali, usor impresionabili. Luna are o mare influenta asupra lor si diferitele ei faze le determina stari sufletesti schimbatoare. Nativii din zodia rac pot fi irascibili, excentrici si agitati. Nu e intotdeauna usor sa te intelegi cu un rac, dimpotriva. Chiar atunci cand pare foarte sociabil si transparent, veti constata ca descoperirea mobilelor actiunilor sale e adesea o veritabila problema de enigmistica. In variantele cele mai des intalnite, un rac azi il veti gasi putin rezervat si misterios, timid chiar, dar iradiaza un farmec aparte, un anume magnetism dublat de caldura si delicatete sufleteasca.

Rac horoscop 

Este superstitios, generos, altruist, un foarte bun sfatuitor, sugestiile oferite fiind fondate de prudenta si pe un ascutit simt de observatie. Este, de asemenea, un excelent consolator si ingrijitor in situatii mai dureroase, din punct de vedere fizic si sentimental.

Bun povestitor, racul poseda o memorie de exceptie, are multa intuitie, romantism si imaginatie.

Rac caracteristici 

Exista cateva lucruri pe care nu le suporta si pe care cei care vor sa se afle in bune relatii cu el nu trebuie sa le faca niciodata: critica de orice fel (pe care o resimte foarte profund si jignitor), presiuni sentimentale sau de alta natura, contrarieri si – atentie! – e foarte susceptibil in ceea ce priveste eventualele afirmatii despre mama sa.

Foarte conservator si traditionalist, printre caracteristicile barbatului rac se adauga si tendinta de a deveni obtuz in fata noului, a progresului in sensurile sale cele mai largi. Va prefera mereu ceea ce apartine trecutului, traind adesea in epoci revolute, impregnate de un parfum nostalgic. Ii place sa colectioneze diferite lucruri, de preferinta antichitati ale istoriei omenirii, ori ale celei personale.


Totul despre barbatul rac

Adesea frumos, peste talia medie, are un ten deschis, usor palid, barbatul rac intr-o relatie este pasionat si tandru, asteptand in schimb aceleasi sentimente din partea partenerei. Poate afisa pe moment un cald de neclintit, aceasta nefiind insa adevarata sa structura. Este foarte tenace si isi urmareste scopurile cu indarjire.

Barbatul rac fidel ? Cu siguranta. Ii place foarte mult sa abia un camin bine inchegat, cu o usoara tenta patriarhala si cu multi copii; un refugiu intim, sigur si cald in care poate sa se retraga atunci cand simte nevoia.

Daca te intrebi cum seduci barbatul rac sau cum il cuceresti, afla ca femeia potrivita barbatului rac trebuie sa fie foarte atasata de casa (asa cum este si el) si descurcareata in treburile gospodaresti, fara a-l frustra insa de rolul de conducator. Barbatul rac indragostit trece prin numeroase stari sufletesti succesive, adesea contradictorii (determinate de fazele lunii); poate fi cand rece si rational, cand tandru si sentimental; instabil si infidel ori consecvent si loial.

Totul despre femeia rac

Are un fizic placut, in ansamblu, un corp armonios, bine proportionat. cu o anume gratie degajandu-se din miscari. Este, poate, cea mai feminina nativa din tot zodiacul, in sensul clasic al cuvantului. Femeia rac intr-o relatie e tandra, fidela, uneori capricioasa, prea sensibila. Stie sa se imbrace cu gust (desi, poate, nu intotdeauna dupa ultimele linii ale modei) si apare la fel de bine in tinute de seara, ca si intr-una sport.

Femeia rac in casatorie este blanda, intelegatoare, putin trista si cu un simt matern foarte dezvoltat; copii sai isi vor aminti intotdeauna cu nostalgie de caminul parintesc si de aceasta mama duioasa care uneori ii rasfata poate cam mult.

Este foarte romantica si ii sunt indispensabile toate accesoriile corespunzatoare acestei inclinatii in orice imprejurare sentimentala. Are un minunat talent de a se devota la capataiul unei persoane bolnave si poate ca 50 % din succesul vindecarii i se datoreaza ei.

 

www.fitoteca.ro

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO