Povesti cu … jucarii sexuale


Jucariile sexuale au fost si sunt deliciul multor persoane si  cupluri. Majoritatea celor cu o viata sexuala activa cred ca folosirea unor astfel de jucarii diversifica in mod placut momentele intime, in timp ce altii considera ca nu este nevoie de astfel de stimulente pentru a simti dragostea si placerea sexuala alaturi de partener. Fiecare este liber sa aleaga ce vrea in intimitatea dormitorului sau, atat timp cat folosirea unor astfel de jucarii este rezultatul dorintei ambilor parteneri.

Vibrator

Este cel mai cunoscut instrument sexual care produce vibratii pentru stimularea zonelor erogene. Vibratoarele variaza ca marime, forma, culoare, material sau tip de vibratie. Desi in majoritatea cazurilor sunt folosite de femei pentru stimularea clitorisului si a labiilor, homosexualii il folosesc pentru penetrarea anala.

Bilele anale

Avand o origine orientala, aceasta inventie este formata din 2 bile legate intre ele cu un fir. In interiorul fiecarei bile se afla o alta bila metalica ce provoaca vibratii in momentul miscarii. Bilele vaginale au o suprafata fina sau striata, din plastic sau metal si pot fi simple sau cu vibratii. Ele sunt concepute pentru a fi introduse in vagin sau in anus si tinute acolo in timp ce femeia efectueaza diverse activitati.

Pompa de erectie

Este menita a maximiza puterea erectiei si a optimiza marimea erectiei. Desi penisul devine mai mare, acest efect se mentine temporar si va dura doar pe durata unui singur act sexual. Practic, este o pompa cu un cilindru pentru evacuarea aerului. Pompa exercita o presiune negativa asupra penisului, marind afluxul de sange in penis. Un inel de plastic mentine pompa in jurul penisului si previne iesirea sangelui din penis, marind volumul penisului, dar nu si lungimea.

Inele pentru erectie

Inelele pentru erectie sunt facute din plastic sau metal si sunt concepute pentru a mentine erectia si pentru a mari presiunea sangelui din corpurile cavernoase ale penisului. Ele maresc durata actului sexual si intarzie ejacularea. Inelele sunt plasate in jurul testiculelor si la baza penisului; sunt aplicate inainte de a avea erectie, mai intai in jurul testiculelor si apoi in jurul penisului. Unele modele sunt concepute numai pentru a fi aplicate in jurul penisului.

Papusa gonflabila

Papusile gonflabile sunt in marime naturala si reproduc culoarea pielii umane. Au toate orificiile naturale, uneori fiind prevazute si cu vibratii.

Lenjerie.ro - 16% comision

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply