PESTII (19 februarie – 20 martie)


barbatul pesti indragostit

barbatul pesti indragostit

Semn de apa, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de plantele Jupiter si Neptun. 

Piatra pretioasa : rubinul.

Ziua norocoasa : duminica.

Numerele norocoase : 5 si 9.

Culoare : galben si oranj.

Metal : paladiul.

Locuri prielnice : spatiile deschise si largi.

Verb reprezentativ : “a crede”.

Aspectul fizic : statura mijlocie, constitutie slaba si bolnavicioasa, fata larga, ten palid si mat, par castaniu, ochi cenusii, privire rece.

Zone erogene : picioarele – interiorul pulpelor , calcaiele, talpile.


PESTI CARACTERISTICI

Pestii semnifica mistica si devotamentul. Simbolul care marcheaza acest semn – cei doi pesti inotand in directii diferite, exprima foarte bine dualitatea nativul nascut in aceasta perioada. El este in permanenta consumat de contradictii ce-l sfasie si care il fac sa fie sovaitor, nehotarat in actele sale. Aparent linistit, se framanta intens si continuu in realitate. De aceea are de multe ori un aer de oboseala si de deprimare. Un tip generos si foarte milos, zodia pesti se va devota in permanenta celuilalt – familie si prieteni – si va fi gata de sacrificiu.

Desi inspirat si cu bune idei , lipsa de energie (consumata in numeroasele sale ezitari) il va impiedica pe barbatul pesti sa fie prea activ si sa aiba prea multe initiative, ceea ce-i va da adesea un sentiment de frustrare. Sincera si afectuoasa, femeia pesti e uneori rezervata, iar alteori devine agresiva, ca o compensare a perioadei sale lungi de recluziune.

Pestii au putini prieteni, dar buni si apropiati. In general nu sunt prea atrasi de sport, caci firea molatica, inceata e in profund dezacord cu natura competitiva a acestui tip de activitate. Capitolul horoscop pesti caracteristici ne arata faptul ca nativii au gustul luxului si uneori vor fi fara scrupule in a-l obtine – atat de mare este fascinatia pe care acesta il exercita asupra lor. Idealisti, imaginativi, pot fi lesne raniti si uneori chiar se complac in aceasta postura de permanente victime.

Horoscop pesti dragoste

Latura lor emotionala ramane uneori in urma celei intelectuale si acest decalaj trebuie recuperat, in scopul unor neplaceri sigure in casatorie. In general, sunt rezervati si trebuie sa depuna mari eforturi pentru a deveni mai expresivi si implicit mai bine evaluati de catre ceilalti. Exista o arta de a te pune in valoare, pe care pestii n-o detin, dar pe care o po deprinde incet-incet numai sa vrea si sa-si infranga firea inclinata spre fatalism.

Totul despre barbatul pesti

Barbatul pesti indragostit este impresionabil si sensibil. Isi iubeste casa, familia si are un puternic simt al traditiei. Barbatul pesti in pat poate fi deopotriva sclipitor si plictisitor, totul depinde de starea sa de spirit. Sunt lipsiti de perseverenta, demni, rafinati, politicosi si prudenti. Barbatul pesti in dragoste se va lasa antrenat in tot felul de aventuri spirituale, fara a calca stramb in fata partenerei sale de viata, cel putin trupeste. Cum iubeste barbatul pesti ? Desi nu isi arata decat foarte rar sentimentele, odata dezvaluite – poti conta pe ele.

Cum cuceresti barbatul pesti 

Va aprecia mult daca il considerati interesant si ascultati cu intelegere ceea ce va spune despre problemele sale. Provocati-l la noi destainuiri, va fi mai usor uimit, pentru ca in general tendintele sale sunt considerate cam bizare.  Cum seduci barbatul pesti ? Discutati impreuna despre arta, literatura, fenomene supranaturale ori animale, el fiind foarte legat de acestea din urma.

Totul despre femeia pesti

E genul eterat, sensibil si fragil, cu o blandete specifica intiparita pe chip; putem intalni insa printre ele si femei pesti deosebit de robuste si masculine. Este perfect adaptata caminului, foarte casnica si reprezinta genul femeii de interior. Raspunde foarte bine stimulilor emotionali. Unele femei pesti isi supravegheaza cu atentie tinuta, exista insa altele care cad intr-un fel de delasare si de neglijenta in ceea ce priveste felul cum arata (ele si casa lor).

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO