Natural, facut in casa


Duminica seara. Am invitat la noi niste prieteni sa facem un gratar si sa jucam Monopoly. Cu mult vin alb. Natural, facut in casa, care te pune in cap inainte sa apuci sa termini de cumparat toate cartonasele. O licoare ce te face “sa dai tot din casa” si sa ajungi sa iti speli rufele si frustrarile in public.

imi verifica telefonulCadrul:

4 tineri. Varste apropiate. 25-28 ani. Necasatoriti. Plecati din Bucuresti si Pitesti – sa lucreze peste hotare. Impreuna de cativa ani. Relatii diferite. Caractere diferite. Cuplul A – cerebral. Cuplul B –  efervescent. Dupa cateva chipsuri si ceva mai multe pahare de vin ambele cupluri s-au transformat. Incrucisat. Cuplul A a devenit dragastos, usor gretos. Iar Cuplul B – ei… aici a fost o problema.

Poate ti-ai dat seama deja. Eu fac parte din Cuplul A. Asa ca o sa iti povestesc cu am vazut eu efectul vinului natural, facut in casa, asupra Cuplului B.

comunicarea intr-o relatieSunt doi tineri draguti. Intr-o relatie de un an si jumatate, din care 6 luni le-au petrecut departe de casa. Se iubesc. Mult. Se inteapa reciproc si sunt gelosi. Exagereaza de multe ori. Sunt sufletisti si se implica in tot ce fac. Te poti baza oricand pe ei. Dar odata ce au dat de alcool, lucrurile o iau razna. Astfel ca dintr-o seara relaxata si distractiva, am ajuns sa fac parte dintr-un spectacol la care am fost dusa cu forta, cu doi protagonisti care simteau nevoia sa faca din mine si partenerul meu doi arbitri. A merge la mare cu baietii? A iesi in club cu fetele? A vorbi cu fosta? A verifica emailul si telefonul? Sunt doar cateva din intrebarile la care am fost nevoita sa raspund. Bineinteles, nu inainte de a asculta ambele prelegeri. Adevarate dezbateri.

www.fitoteca.ro

Nu voiam sa stiu ca el a fost impreuna cu 3 femei simultan. Sau ca ea s-a urcat dupa 15 minute in masina unui tip care a agatat-o pe Lipscani. Da. I-a ajutat vinul. Stii deja. Natural, facut in casa. I-a ajutat sa scoata la suprafata toate nemultumirile care le aveau unul fata de celalalt. Stiu ca nu trebuie sa te uiti in curtea vecinului, dar e cam greu cand doi prieteni se cearta la tine in casa. Chiar daca unele probleme erau reale (incertitudini care te rod incet – incet), Cuplului B ii lipseste ceva cu desavarsire: increderea. increderea intr-o relatiePoate si comunicarea. Altfel nu ar fi simtit nevoia sa treca prin sita casei mele toate nemulturile personale.

I-am ajutat. Si eu, si Bogdan. Ne-am bucurat. De doua ori. Ca am putut face un strop de lumina in relatia prietenilor nostri. Dar si pentru ca am reusit, singuri fiind, sa incheiem seara de duminica intr-un mod extrem de placut. Tot natural, facut in casa.

Mara

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO