Machiajul tenului creol


Unele brunete cu tenul inchis la culoare au avantajul de a parea bronzate si in timpul ierii. Dezavantajul este ca trebuie sa fie foarte atente la alegerea culorilor, pentru a nu crea contraste cromatice inestetice.

( machiaj frumusete )

 

Machiajul tenului creol – Fond de ten si pudra

Opteaza pentru un fond de ten de o culoare calda; bejul natural, capuccino sau bejul auriu sunt cele mai potrivite alegeri. In privinta pudrei, machiajul tenului inchis iti ofera o paleta mai larga. Pentru un machiaj extravagant, poti opta pentru auriu sau chiar ivory. Pentru un machiaj matural , un machiaj de zi , alege culoarea cafelei cu lapte sau bej auriu. Fardul de obraz este recomandat a fi fie caramiziu/rosu carmin fie bej aluna/brun. 

Machiaj ten crol – Ochii

Cand alegi fardurile pentru ochi, trebuie sa tii cont, in primul rand, de culoarea lor. Dar, oricum ar fi aceasta, un machiaj pentru tenul inchis presupune evitarea mascarei albastre/bleumarin. Evita fardurile pentru ploape pastelate (roz/bleu).

Machiaj pentru tenul inchis – Buze

Creolelor le sta bine cu buzele “vopsite” in culori calde, dar si cu un rus de un rosu aprins. Daca vrei sa obtii un make up pentru ten inchis reusit , evita rozul pal, atat cand alegi conturul de buze, cat si atunci cand cumperi rujul. Nici ciclamul nu este recomandat. In schimb poti folosi rujurile brun inchise – culoare interzisa blondelor.

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply