LEUL (23 iulie – 22 august)


horoscop caracteristici generale leu

horoscop caracteristici generale leu

Semn de foc, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de Soare

Piatra pretioasa: rubinul

Zi norocoasa: vineri

Numere norocoase: 5 si 8

Culoare: nuante de lavanda

Metal: aurul

Locuri prielnice: spatii larg deschise

Verb reprezentativ: “a voi”

Aspectul fizic: talie mijlocie, bine facut, aspect solid, musculos, frumos, fata ovala, trasaturi regulate, par castaniu, ochi mari si rotunzi.

Zone erogene: spatele, coloana vertebrala

 

www.fitoteca.ro

 

Horoscop leu caracteristici

Acest semn simbolizeaza implinirea, apogeul dezvoltarii lumii vegetale, iar pe plan uman reprezinta parintele, regele, presedintele ori un Mecena – in diferite domenii. Zodia leu are ca trasaturi definitorii dorinta de a conduce si de a reusi in viata. In acest scop dezvolta multa energie, dispunand intotdeauna de vointa necesara pentru a-si urmari interesele pana la capat. Are o personalitate impunatoare, stralucitoare si ii place enorm sa fie admirat, adulat chiar; in aceasta idee va face tot ce depinde de el ca sa epateze, sa fie in centrul atentiei in colectivitatile in care munceste si traieste.

Este un lider natural, rolul de conducator e parca inventat pentru el si nimeni altcineva din zodiac nu va avea o mai mare satisfactie in a se instala in varful ierarhiei. Ii plac laudele, este foarte mandru si are o fire nobila, ce nu poate intelege meschinariile anumitor semeni pe care ii va evita sistematic. Ii plac mult calatoriile si isi va satisface din plin acest gust.

Leu horoscop 

Oriunde se afla, intr-o functie mica sau pe culmile vreunei profesii, leul se face din plin remarcat prin comportamentul fata de ceilalti. De regula este dragut, atent si generos. Este onest, corect si va pune la zid pe cei care nu respecta principiile sale morale sau, in cel mai rau caz, va fi foarte nedumerit de miselia celor “inculpati”. Spiritul sau de conducere tinde uneori de a se transforma intr-o veritabila tiranie si el trebuie sa-si supravegheze latura neplacuta.

Sincer si deschis, cald si uneori naiv barbatul leu in profesie e menit sa ajunga departe si daca pozitia pe care o va ocupa nu va fi intotdeauna legata de semnificatii mai profunde dincolo de o simpla aparenta, va fi in orice caz plina de stralucire. Nu agreaza jumatatile de masura si se conduce dupa maxima “Ori Cezar, ori nimic” (Cezar era si el un “leu”).

horoscop leu dragoste

horoscop leu dragoste

Totul despre barbatul leu

Are un aspect atletic si este in general foarte robust si viril. Ii place sa fie admirat, flatat si sa-si subordoneze cunoscutii si familia. Uneori poate fi ingamfat si autoritar. Printre caracteristicile barbatului leu se numara grija fata de familie; merge pana in panzele albe pentru a le asigura cele necesare existentei. Barbatul leu intr-o relatie este tandru, afectuos si protector dar, in opinia lui, legatura cu cei din jur trebuie intemeiata pe respectare stricta a libertatii fiecaruia.

Cum iubeste barbatul leu ? Nu este posesiv, dar nu accepta sub nicio forma infidelitatea. Este persoana nr.1 intre ai sai si nimeni altcineva nu va avea rolul conducatorului atat timp cat va domni el. Nu admite replica atunci cand pune piciorul in prag si devine foarte agresiv cand i se opune rezistenta.

Barbatul leu fidel ? Mai degreaba un Don Juan. Poate cadea foarte usor in pacat, tocmai datorita firii narcisiste. Cum seduci barbatul leu te intrebi? Prin complimente, complimente, complimente. Nu poti da gres.

Barbatul leu in casatorie isi alege sotia dupa criterii proprii, in special sa fie frumoasa, plina de decenta si sa-i lasa lui rolul central. Adesea ii place s-o expuna incarcata de bijuterii si sa se laude excesiv cu ea si copii lor. Femeia potrivita barbatului leu este cea care ii va accepta domnia si va fi mereu sclipitoare la bratul lui.

 

Totul despre femeia leu

De talie mijlocie, bine proportionata si robusta, femeia leu in societate exercita o mare atractie asupra persoanelor de sex oupus, starnind multe gelozii si invidii feminine. E orgolioasa, sigura pe sine si doreste intotdeauna sa aiba ultimul cuvant, chiar cand nu are dreptate.

Femeia leu intr-o relatie este foarte tandra, calda si isi sprijina partenerul in tot ce intreprinde. Este sotia ideala pentru un barbat ambitios. Ii plac cadourile si detesta vorbirea “colorata” si vulgara. Isi iubeste copii si are tendinta sa-i rasfete prin prea multa libertate, lux si afectiune.

Barbatul potrivit pentru femeia leu este puternic, masculin si capabil sa o domine, dar sa o faca doar cand vrea ea.

FITO ZONE

By FITOTECA.RO