GEMENII (21 mai – 21 iunie)


gemeni horoscop

gemeni horoscop

Semn de aer, mutabil (transformare), masculin (extrovertit), dominat de planeta Mercur (diurn)

Piatra pretioasa: smaraldul

Zi norocoasa: miercuri

Numere norocoase: 3 si 4

Culoare: argintiu si gri

Metal: mercurul

Locuri prielnice: localitatile aflate la mare altitudine

Verb reprezentativ: “a gandi”

Zone erogene: bratele si umerii; palmele, claviculele, coapsele.

 

Horoscop caracteristici generale gemeni 

Gemenii reprezinta prin extrapolarea perioadei calendaristice corespunzatoare, fenomenele de tranzitie, indecizia, instabilitatea (din natura), dualitatea. Aceasta din urma trasatura este ilustrata si in simbolul emblematic al zodiei, cei doi gemeni – Castor si Pollux – dintre care unul e muritor, iar celalalt nemuritor.

Zodia Gemeni este o fire instabila, macinata de contradictii; foarte dinamic, se va ocupa de o mie de lucruri deodata si de foarte multe ori nu va termina ceea ce a inceput; daca acest lucru se va intampla, invatamintele trase in final vor fi repede uitate. Aceasta vasta arie de cuprindere a sferei sale de interese are insa si un mare inconvenient: superficialitatea sa in ordonarea problemelor, caci un spatiu actional si existential mare inseamna implicit timp mai putin acordat fiecarui eveniment.

Horoscop gemeni caracteristici 

Volubili si expansivi, nu pot sta multa vreme intr-un loc fara sa se plictiseasca. Din acest motiv vor evita sa-si ia angajamente lungi, ori, si mai grav pentru ei , pe termen nelimitat – si acest principiu il vor aplica si in ceea ce priveste relatiile sau casatoria. Sunt inconsecventi si din aceasta cauza vor renunta de multe ori. In dispute prefera in general o rezolvare pasnica si incearca sa o obtina cu mijloace diplomatice si cu putina viclenie. Sunt de apreciat pentru spiritul lor adesea exuberant, pentru vivacitatea stralucitoare si mai putin pentru nechibzuinta de care dau dovada in anumite imprejurari, fiind atunci asemeni croitorului care intai taie si apoi masoara.

Zodia gemeni azi 

Cunosc in viata situatii financiare instabile si alternante si e nevoie de mai multe constanta in eforturile lor pentru a iesi din acest carusel al intamplarilor. Barbatul gemeni indragostit are nevoie de sustinere morale pentru a reusi in ceea ce isi propune. O mare calitate este faptul ca nu are niciun fel de inclinatie spre excese, ci dimpotriva. Nu este senzual si nici pasionali, doveding sange rece acolo unde multi altii s-ar infierbanta


Totul despre barbatul gemeni 

Prin felul sau diplomatic si gentil de a fi, ca si prin dinamismul sau, are un mare camp de actiune in domeniul sentimental. Barbatul gemeni intr-o relatie face totul pentru a inspira incredere, dar in general nu este sincer si nici statornic.

Barbatul gemeni fidel ? Aproape niciodata. Femeia potrivita barbatului gemeni este cea care poate imparti obligatiile sociale si preocuparile spirituale si careia ii poate lasa in grija majoritatea treburilor legate de camin, caci acestea nu par a avea nicio legatura cu el. Ce nu suporta in niciun fel barbatul gemeni este posesivitatea partenerei.

Barbatul gemeni in pat este inconsecvent; uneori te poate duce pe culmile placerii, alteori te plictiseste enorm. Ii place foarte mult tot ceea ce e neobisnuit, straniu, paradoxal, caci unul dintre lucrurile pe care le detesta cel mai mult este conformismul.

Daca te intrebi cum cuceresti barbatul gemeni sau cum seduci barbatul gemeni noi iti dam reteta sigura: fi sigura pe tine, fara a-l intimida, respecta-i libertatea, asculta-l cu atentie si intereseaza-te care sunt domeniile lui preferate.

Totul despre femeia gemeni

Este in multe cazuri zvelta, avand gesturi si miscari feline, cu trasaturi regulate si cu nasul drept. Simpatica, intuitiva, vesela, straluceste in societate starnind o admiratie aproape unanima prin voiciunea spiritului sau si prin conversatia inteligenta si sclipitoare pe care o poarta. Bazandu-se pe numeroasele sale lecturi care fac din ea o erudita, femeia gemeni in societate face fata oricarui subiect abordat in cursul unei discutii.

Cu toate ca nu e genul de gospodina atasata caminului, femeia gemeni in casatorie aranjeaza foarte bine casa si face fata cu succes obligatiilor sale familiare, fara a neglija nici aptitudinile legate de studiu, profesie si societate. Din pacate, adeseori predispozitia sa spre comunicare se transforma in palavrageala, ori mai rau, devine barfitoare si acest lucru ii atrage neincredere si antipatii.

Femeia gemeni nu prea cunoaste ceea ce s-ar putea numi discretie in ceea ce priveste actele si discutiile sale si uneori ajunge agasanta prin intrebari mult si inoportune – indeosebi atunci cand se indragosteste. Femeia gemeni intr-o relatie e de regula surescitata, nervoasa si incepe sa-si bombardeze alesul inimii cu tot felul de fleacuri si lucruri fara o prea mare legatura cu respectiva imprejurare.

FITO ZONE

By FITOTECA.RO