FECIOARA (23 august – 22 septembrie)


horoscop fecioara caracteristici

horoscop fecioara caracteristici

Semn de pamant, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planeta Mercur (nocturn).

Piatra pretioasa: sardonixul

Zi norocoasa: miercuri

Numere norocoase: 4 si 8

Culoare norocoasa: gri

Metal: mercurul

Locuri prielnice: orasele mici

Verb reprezentativ: “a analiza”

Aspectul fizic: statura in general mica, adesea subtire, fata rotunda, ten usor inchis, par negru, ochi negri sau de nuante inchise.

Zona erogena: abdomenul

www.fitoteca.ro

 

Horoscop caracteristici generale fecioara

Acest semn corespunde in natura perioadei recoltelor si de aceea actiunile pe care le simbolizeaza sunt cele de a strange, de a aduna meticulos, de a economisi. Nativul din zodia fecioara este calculat, chibzuit si ajunge sa aiba succes in viata doar prin fortele proprii. Isi controleaza foarte bine emotiile si nu actioneaza decat extrem de rar din impuls, toata activitatile sale fiind prelucrate prin excelentul filtru al stapanirii de sine.

Fecioara horoscop

Este o fire deosebit de analitica ce trece prin raze X toate posibilele solutii ale unei probleme si care se opreste de regula la cele mai practice si mai realiste. Gandirea sa este clara, precisa, rece si nu se simte bine atunci cand in imprejurari mai speciale isi pierde aceste atribute. Totul la ea este prevazut dinainte, dupa ce in prealabil a fost sortat, clasat, aranjat la locul si in contextul lui; ceea ce este spontan, imprevizibil si neasteptat sperie fecioara. Daca vreti sa fiti sigur ca va intelegeti cu ea, luati un creion si o coala de hartie si faceti-i o schema clara a lucrului asupra caruia are nelamuriri. Se va lumina numaidecat si va va explica atat de bine ce ati vrut sa spuneti incat nu veti mai sti pana la urma a cui idee a fost.

Zodia fecioara are un caracter profund moral; nu isi asuma riscuri si isi cunoaste limitele. Dar una dintre trasaturile cele mai pregnante pentru barbatul fecioara intr-o relatie este spiritul extrem de critic pe care il aplica cu consecventa asupra activitatilor sale si a persoanelor cunoscute. Este un perfectionist, niciodata multumit de sine sau de ceilalti, care poate deveni adeseori nesuferit si insuportabil prin limba prea ascutita si barfitoare. Aceste caracteristici sunt prezente si la femeia fecioara intr-o relatie insa datorita firii ei feminine si delicate rareori ies la suprafata.

fecioara azi

fecioara azi

Totul despre barbatul fecioara

E in general de statura mijlocie, atragator, cu o figura rectangulara spre rotunda si cu maxilare bine pronuntate, exprimand parca hotarare sau, in anumite imprejurari, scepticism. Printre caracteristicile barbatului fecioara se numara pragmatismul si hipercriticismul. Are o tinuta studiata, aleasa cu grija si o purtare corecta.

Barbatul fecioara in casatorie doreste un camin linistit, netensionat, o intelegere cu un contract avand drept clauze principiile sale de ordine, rigoare si onestitate. Cu toate acestea se intampla des sa greseasca in alegerea sotiei potrivite. Barbatul fecioara in pat nu este deosebit de inventiv poate tocmai datorita faptului ca nu acorda o atentie prea mare subiectului.

Cum iubeste barbatul fecioara ? Nu este un tip romantic si nu e cazul sa va asteptati de la el la efuziuni sentimentale si declaratii pasionale sub clar de luna. Femeia potrivita pentru barbatul fecioara trebuie sa fie rabdatoare si nu prea geloasa.

 

Totul despre femeia fecioara

Poate fi uneori foarte frumoasa, avand in general trasaturi fine, un ten curat si ochi de culoare inchisa. Nu e o fire emotionala, ba chiar pare adeseori rece si antipatica. Cine are rabdarea de a o cunoaste va aprecia simtul ei de ordine, organizare si meticulozitatea in tot ceea ce face.

Barbatul potrivit pentru femeia fecioara este rabdator si permisiv cu critica permanenta si tendita de barfa a nativei. Sensibila si timida, modesta si rezervata, ea poate aparea initial ca tipul fecioarei in alb, casta si pura, dar sa nu va asteptati sa se lase influentata neconditionat de dumneavoastra.

Femeia fecioara in casnicie este in primul rand o organizatoare minunata. Casa ei este mereu curata, ordonata iar toate evenimentele planificate temeinic. Contrar aparentelor de raceala sufleteasca, mama fecioara poate fi foarte afectuoasa si capabila de mari sacrificii pentru copii ei.

FITO ZONE

By FITOTECA.RO