Dieta SCARSDALE(foto dieta scarsdale forum 2011 )

Dieta Nicoleta Luciu si Dieta Catalin Crisan este, de fapt, Dieta Scarsdale.

Pentru cine este dieta scarsdale?

Se adreseaza persoanelor metodice, care vor sa slabeasca fara sa se gandeasca la consecinte. Programul regimului scarsdale  se intinde pe doua saptamani, de ajuns pentru a pierde in greutate fara sa clachezi.

Dieta Scarsdale rezultate

Se bazeaza pe meniuri hipocalorice. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, fiecare masa fiind bine stabilita dinainte. Este interzis sa se adauge sau sa se renunte la vreun aliment. Aceasta dieta este spectaculoasa, slabesti 8 kg in 14 zile!

Avantajele dietei scarsdale

Nu este nevoie sa-ti bati capul cu conceperea meniurilor scarsdale , totul fiind foarte bine organizat. Este suficient sa cumperi tot ceea ce este necesar pentru a incepe si duce la bun sfarsit regimul. Durata este mica, de aproximativ 14 zile , astfel ca este posibil sa-l tii fara sa calci stramb sau sa abandonezi.

Dezavantajele dietei scarsdale

Fiecare meniu este preslabilit in amanunt, orice improvizatie fiind interzisa. Nu se poate tine decat acasa. Meniul scarsdale este putin diversificat, per ansamblu destul de plictisitor si prezinta inconvenientul ca este sarac in calciu si in acizi grasi esentiali (substante indispensabile creierului si pielii). Aportul in proteine este insuficient, acest lucru putand fi sursa aparitiei unei eventuale stari de oboseala, mai ales la nivel muscular.

Meniu regim Scarsdale

Mic dejun : cafea/ceai + 1/2 grapefruit + 1 felie paine prajita

Pranz : carne fiarta rece (pui/vita) + rosii (la gratar/salata fara ulei) + cafea/ceai

Cina : peste/fructe de mare + salata de legume + 1 fruct de sezon + cafea/ceai

Dieta Scarsdale nu va intarzia sa ofere rezultate! Nu uit! Cateva vedete autohtohtone , Catalin Crisan si Nicoleta Luciu au incercat dieta Scarsdale si au avut rezultate exceptionale.

Va invitam sa ne vizitati si celelalte diete precum dieta montignac , dieta daneza , dieta disociata , dieta atkins !

              ARTICOLE CONEXE :

By Fitoteca

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply