Dieta MONTIGNAC


(fotografie dieta montignac forum)

Slabeste sanatos cu dieta MONTIGNAC

Dieta montignac este o dieta rapida pentru persoanele care vor sa slabeasca rapid , eficient si sanatos.

Pentru cine?

Conceput de o persoana obeza care a reusit sa slabeasca, regimul montignac este destinat femeilor si barbatilor care obisnuiesc sa manance destul de des la restaurant.

Principiile dietei montignac :

In mare parte poate fi comparat cu un regim clasic cu continut scazut in calorii. Totusi, impune unele reguli specifice. In primul rand este interzis sa se consume la aceeasi masa grasimi si zaharuri (aceasta asociere fiind responsabila de luarea in greuate). Produsele de patiserie (sarate sau dulci) sunt interzise, la fel si branzeturile si desertul la aceeasi masa. In al doilea rand, alimentele ce contin zahar sunt pe cat posibil de evitat. In acest regim de slabit painea se poate consuma insa exclusiv cea integrala.

Slabeste 5 kg in 14 zile cu Dieta Montignac!

Avatantaje:

Regimul Montignac nu este aproape deloc frustrant; acest regim de slabire poate fi respectat oriunde, chiar si la restaurant. Majoritatea nici nu-si vor da seama ca urmati un program de slabire. In plus, propune numeroase retete care mai de care mai apetisante. Suprimand alcoolul, o parte din branzeturi si respectand regulile de baza, rezultatele se vor vedea destul de rapid.

Dezavantaje:

Dieta montignac prevedere in cantitati destul de mari grasimi si, pe termen lung, poate fenera obiceiuri alimentare proaste. Dupa incheierea acestei cure de slabire, alimentatia trebuie sa se faca intr-o maniera mult mai echilibrata. In plus, lipsa zaharurilor este deseori responsabila de aparitia senzatiei de oboseala.

Ce cuprinde o zi de dieta (meniu dieta montignac ) :

Mic dejun: 1 fruct (cu 20 de minute inainte de masa) + cereale complete/paine integrala + branza slaba + cafea decofeinizata/ceai

Pranz: Cruiditati + Carne + Legume + Branza degresata

Cine: Supa de legume + Carne/oua + Iaurt/branza (ambele degresate)

Pentru cele dintre voi care vor sa urmeze cu strictete aceasta dieta recomand Cartea Dieta Montignac , dar si studiul unui table de calorii .

Alte diete utile poti regasi in aceasta categorie :

 Dieta Montignac 

Dieta cu proteine 

Dieta grupelor de sange 

Regimul lui Carmen Bruma

Dieta Keto

Dieta Scarsdale

Dieta Mayo

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply