Dieta HOLLYWOOD


(foto dieta hollywood forum

Cu dieta hollywood poti arata ca un star intr-un timp relativ scurt: se vorbeste pe bloguri si despre dieta hollywood 48 de ore 🙂 

Slabeste rapid mancand sanatos!

Dieta Hollywood este o cura de slabire eficienta si rapida. 

Pentru cine este dieta hollywood ?

Pentre cele care au de dat jos cateva kilograme intr-un timp scurt pentru a intra in rochia preferata sau in costumul de baie si nu vor sa depuna prea mult efort pentru asta. Regimul hollywood ce se intinde pe o saptamana, numit ulterior si Beverly Hills, a avut succes in anii `80. Se credea (sau mai degraba se spera) ca ananasul si papaya sunt capabile sa distruga grasimile din interior. Astazi se stie ca aceste fructe contin o enzima care faciliteaza digestia proteinelor, dar doar atat…

Principiile dietei hollywood

Este vorba de un regim bogat in fructe, cu predilectie ananas si papaya. Regula regimului hollywood  este simpla: dupa consumarea fructelor urmeaza o pauza de doua ore pana la ingerarea orcarui alt aliment. Si daca acest aliment este carnea atunci trebuie mancata numai carne pe tot parcursul zilei. De fapt, functioneaza cam dupa acelasi principiu ca regimul disociatevitarea amestecurilor. Orice produs este obtinut pe cale industriala este interzis!

Slabeste 5 kg in 14 zile cu dieta Hollywood!

Avantajele regimului hollywood :

Nu este foarte greu de tinut (cu conditia sa iti placa la nebunie fructele!). Limitandu-se consumul de carne si de alimente obtinute industrial, creaza senzatia unei purificari din interior. O data insusit principiul regimului hollywood, acesta este simplu de aplicat. Atentie insa la numarul de calorii si la cantitatea de carbohidrati.

Dezavantajele dietei hollywood :

Este destul de restrictiv, iar principiile dietetice pe care este cladit nu au niciun fundament stiintific. Se poate tine maxim doua saptamani si asta numai pe timp de vara deoarece exista riscul aparitiei senzatiei de epuizare.

Ce cuprinde o zi de dieta hollywood

In prima parte a zilei se consuma exclusiv fructe proaspete (mai ales cele exotice); dupa pauza de doua ore poate fi mancat un singur aliment – de preferat proteic (carne, oua, peste, branzeturi/iaurturi degresate).

Alte diete utile poti regasi in aceasta categorie :

 Dieta Montignac 

Dieta cu proteine 

Dieta grupelor de sange 

Regimul lui Carmen Bruma

Dieta Keto

Dieta Scarsdale

Dieta Mayo

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply