Dieta cu PROTEINE


( fotografie dieta cu proteine forum )

Slabeste rapid mancand sanatos!

Dieta cu proteine este o cura de slabire eficienta si rapida!

Pentru cine este dieta cu proteine?

Pentru cei care vor sa-si regaseasca silueta ideala cat mai repede, care au o vointa de fier, dar si un buget alocat slabirii considerabil.  Dieta cu proteine s-a bucurat de un real succes deoarece a avut rezultate in majoritatea cazurilor. Regimul cu proteine aparut in SUA si a devenit cunoscuta in intreaga lume la sfarsitul anilor `60. Mult timp, dieta proteica a fost folosita doar de sportivi si de ovezi, astazi insa a cucerit si marele public.

Principiile dietei cu proteine

Este vorba de inlocuirea alimentatiei normale cu o hrana exclusiv proteica (doua variante: dieta cu proteine provenite din carne si dieta cu proteine vegetale). Sunt permine produsele bogata in mod natural in aceste substante (carne/peste/oua) si preparatele proteice speciale, care fac regimul sa fie mult mai usor de tinut. Grasimile si zaharurile sunt interzise. Se pot consuma legume verzi (crude/la gratar/fierte).

Slabeste rapid 7 kg pe luna cu dieta cu proteine!

Avantajele dietei cu proteine

Urmat intocmai regimul cu proteine…da rezultate precise! Se pierde intr-adevar doar grasimea, masa musculara ramanand neatinsa, lucru pe care nu-l garanteaza multe diete. In plus, faptul ca da rezultate intr-un timp scurt face ca tonusul psihic sa ramana ridicat. Se impune ca dupa acest regim de slabire sa se urmeze o perioada de stabilizare , iar in aceasta perioada se cere atentie marita la nutritie; in caz contrar kilogramele se pun la loc intr-un timp foarte scurt.

Dezavantaje dietei cu proteine

Regimul cu proteine este foarte restrictiv, frustrant si destul de solicitant. Organismul in general si rinichii in special sunt supusi la grele incercari. Pentru a evita senzatia de oboseala, puteti recurga la suplimente cu vitamine si calciu. De asemenea, fara o vointa de fier este foarte dificil de dus dieta la bun sfarsit. Un alt dezavantaj al dietei cu proteine il reprezinta pretul destul de piperat al produselor permise, in special cele  iaurturile/branzeturile degresate.

Ce cuprinde o zi de dieta proteica

Se poate alege o varianta extrema a dietei proteice , alimentatia limitandu-se la 4-5 plicuri de proteine pure pe zi + legume verzi. Majoritatea medicilor recomanda insa o varianta mixta: 200g peste/carne (pui, vita) + legume verzi la discretie aici intrand si proteinele vegetale. Este obligatoriu sa se consume 2 litri apa/zi. In cazul constipatiei pot fi folosite taratele de ovaz.

Alte diete utile poti regasi in aceasta categorie :

 Dieta Montignac 

Dieta cu proteine 

Dieta grupelor de sange 

Regimul lui Carmen Bruma

Dieta Keto

Dieta Scarsdale

Dieta Mayo

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply