Curcubeu cu sare de mare


Curcubeu cu sare de mare ? Noi credem ca este un remake reusit pentru sporul casei in sticla . Resturile de sare ramase prin borcane pot deveni materia prima pentru aranjamente superbe, care iti vor inviora casa sau te vor scuti de cheltuieli cand trebuie sa faci un cadou.

sare de baie colorata

sare de baie colorata

Iti doresti decoratiuni deosebite pentru casa ta, dar nu iti mai raman bani si pentru asta? Sau vrei ca obiectele care iti incanta privirea acasa sa fie facute de mana ta? Se apropie ziua de nastere a prietenei tale si nu stii ce sa-i daruiesti? FITOTECA iti propune o solutie pe cat de ieftina, pe atat de originala si de usor de realizat: sare de mare colorata si parfumata.

Cum colorezi sarea :

Tot ce ai de facut este sa colorezi sarea in diferite nuante, cu coloranti alimentari, sa o parfumezi si sa o torni in borcane sau sticle cu forme cat mai decorative. Cel mai simplu mod ca sa pui sare de mare in sticla este sa o torni in banalele borcane de dulceata, daca nu ai prin casa recipiente deosebite. O alta solutie este sa torni sare colorata in pungi de nylon, in care ai pus-o dupa ce, in prealabil ai vopsit-o si ai parfumat-o. In privinta combinatiilor cromatice, orice este permis! Depinde doar de gustul si de imaginatia ta.

O varianta mai simpla pentru sare colorata :

Poti cumpara sare de mare gata colorata de la plafar, cu care sa faci diverse combinatii. Atentie la preturi, sunt piperate!

Ultimul pas pentru sare colorata in sticla :

Astupa recipientele cu dopuri de pluta sau capace colorate si leaga-le cu funde si panglici. Daca vrei, le mai poti decora si cu margele, flori de hartie sau alte mici obiecte pe gustul tau.Materiale folosite de www.fitoteca.ro :

  • sticle sau borcane cu forme originale
  • dopuri de pluta sau capace pentru borcane
  • sare de mare si grunjoasa
  • panglici si funde
  • margelute si alte obiecte mici

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO