Cum mentii o relatie la distanta?


Peste 1,5 milioane de persoane sunt angajate, in prezent, intr-o relatie la distanta. Acest lucru se datoreaza internetului, locul unde tot mai multi oameni cauta si gasesc dragostea pe site-urile de dating online. Alte perechi trebuie sa se separe fie din cauza serviciului militar, fie din cauza carierei. Dar cum mentii o relatie la distanta?

Comunicati

Este aproape obligatoriu sa comunicati zilnic si sa povestiti mereu ce ati facut sau ce planuri aveti, astfel incat sa nu intervina suspiciunea sau curiozitatea. Cand discutati pe internet, profitati de webcam pentru a va vedea, iar cand apar unele probleme in relatia voastra este si mai important sa le rezolvati “fata in fata”. Asigurati-va partenerul ca veti fi mereu disponibila cand va avea nevoie sa vorbeasca cu cineva despre orice, de la trairile personale pana la problemele profesionale.

Acordati-va mai multa grija

Descoperiti si imbunatatiti-va interesele si dorintele. Munciti din greu, petreceti timp cu prietenii si familia si ingrijiti-va de placerile dvs. Rasfatati-va. Distrati-va. Trebuie sa va mentineti sanatoasa din punct de vedere emotional, astfel incat atunci cand vorbiti cu partenerul sa nu fiti suparata, frustrata sau ranchiunoasa.

Practicati monogamia

Loialitatea este o virtute care va va consolida relatia. Onestitatea incepe in interiorul fiecaruia si pentru a preveni problemele. Discutati serios cu partenerul si puneti-va de acord ca veti avea o relatie exclusiva, sa nu va intalniti cu altii in timp ce sunteti impreuna, chiar daca sunteti departe fizic unul de altul.

Fiti creativi

Studiile arata ca 90% dintre femei si 50% barbati miros hainele partenerilor lor pentru un sentiment de apropiere. Pastrati la vedere o fotografie de-a partenerului si salutati-l in fiecare dimineata cand va treziti si in fiecare seara inainte de a merge la culcare. Pastrati o batista sau o camasa, o jucarie de plus, o perna sau ceva pe care l-ati stropit cu parfumul lui astfel incat sa va amintiti si mai bine de el. Sugerati-i si lui sa faca la fel.

Nu incheiati o discutie certati

Apelurile telefonice sunt bune atunci cand impartasiti situatii fericite. Daca va confruntati cu probleme sau aspecte majore, atunci niciodata acestea nu trebuie discutate prin telefon. Alegeti o discutie fata in fata astfel incat amandoi sa puteti clarifica puncte de vedere si opiniile.

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply