Cum iti ingrijesti tenul la 50 de ani


Pielea se usuca din ce in ce mai mult, iar ridurile se adancesc si devin mult mai evidente. Cum sa iti ingrijesti tenul la 50 de ani? Cu multa miscare fizica! Poti combate depresiile, pentru ca astfel organismul tau va elibera mai multa serotonina, hormonul fericirii. Mai mult decat atat, miscarea favorizeaza depunerea de calciu in oase, tine in forma musculatura si, oxigenand in profunzime tesuturile, mentine pielea mai luminoasa.

De doua ori pe saptamana, foloseste un exfoliant si, o data pe luna, fa-ti o baie turceasca. Aburul ajuta la eliminarea toxinelor, inmoaie pielea si o face mai proaspata.

Ingrijirea tenului matur prosupune o crema foarte bogata in substante hranitoare. Noaptea, celulele pielii repara micile neplaceri aparute peste zi pe fata ta.

Pentru a da tenului un plus de vitalitate, poti recurga la biorevitalizare. Este vorba despre microinjectii efectuate in zona obrajilor, care contin fitoextracte naturale in masura sa stimuleze productia de colagen.  Pentru a trata problemele tenului matur, tot acum poti recurge si la injectiile cu botox, care se fac la specialist. Acestea sunt destul de scumpe, dar rezultatul te va uimi. Cu ajutorul acestora, poti scapa si de ridurile profunde.

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply