Cum cuceresti un barbat?


Ai incredere in tine!

Incredere in sine se dobandeste in timp si nu este niciodata spontana.  Stabileste contactul vizual. Zambeste atat cu gura cat si cu ochii.  Fii un pic misterioasa. Cunoaste-ti atuurile.  Esti unica. Arata-i asta si nu te gandi la esec.

Fa-l sa viseze

Unul dintre secretele unei femei fatale este visul pe care-l ofera. Sa sadesti dorinta in cel pe care vrei sa-l seduci este un lucru primordial! Fie ca te folosesti de o singura privire, de un cuvant rapid, de un gest obisnuit, el trebuie sa cedeze din prima. Dar pentru a face acest lucru, trebuie sa ii dai impresia ca stii ce vrea si sa-l faci sa creada ca esti singura capabila sa-i ofere ce vrea! Si in acel moment visul devine realitate. In fata celui pe care vrei sa-l seduci, trebuie sa iti creezi o imagine ideala pentru a-l castiga. Trebuie sa-l interoghezi subtile sau sa ghicesti din ceea ce-ti povesteste, care este imaginea ideala pentru el. Fiind asa cum viseaza el, „prada” se va simti increzator si sigur pe el.

Inteligenta emotionala e esentiala

Fiecare emotie ne pregateste sa actionam intr- un anumit mod. Asa ca, in loc sa fugi de emotiile tale, invata mai bine sa le folosesti inteligent!  Trebuie sa-ti invingi temerile pentru a putea fi foarte relaxata si in largul tau inainte de a-l seduce pe celalalt. Fii pozitiva, indiferent ce se intampla, ramai naturala. Trebuie sa fii atenta la cel pe care vrei sa-l seduci si sa te interesezi de ceea ce spune. In cele din urma, poti initia un prim contact fizic, dar foarte lejer: atingerea bratul,a mainii sau a piciorului.

 

TU cum cuceresti un barbat?

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply