Cum alegi apartamentul perfect


Pentru a nu te pacali, trebuie sa tii cont de cateva reguli care sunt obligatorii pentru orice cumparator. In primul rand, pentru a avea casa perfecta , trebuie sa verifici cat de solid este blocul in care se afla locuinta. Nu vrem sa facem un fel de referat casa ideala , dar trebuie sa ai in vizor anumite lucruri. Verifica pe indelete zidurile, instalatia electrica si sanitara, precum si eventualele modificari aduse locuintei, daca acestea exista.

casa perfecta a fiecarei zodii

( casa perfecta a fiecarei zodii )

Ce trebuie sa verifici cand cumperi un apartament

  • Rezistenta in timp . Afla daca blocul este insemnat cu bulina rosie si informeaza-te despre anul in care a fost construit (imobilele ridicate dupa 1980 au fost realizate pe o structura mai solida si rezista mai bine la cutremure).
  • Izolarea . Intreaba administratorul din ce material este construit blocul si evita cladirile din placi, pentru ca acestea nu sunt bine izolate fonic si termic. Verifica si izolatia dintre apartamente : peretii despartitori trebuie sa fie din beton si nu din BCA, pentru a nu se auzi zgomote.
  • Planurile vecinilor . Afla care sunt modificarile interioare facute in apartamentele vecinilor de pe aceeasi coloana cu locuinta pe care vrei sa o cumperi .
  • Subsolul blocului . Coboara si verifica daca tevile sunt sparte sau ruginite, daca exista infiltrari de apa sau daca subsolul este plin de gandaci, soareci, etc.
  • Fisuri . Priveste cu atentie peretii locuintei, sa nu fie crapati sau umezi.

decorare casa

( decorare casa )

Casa perfecta descriere 

Locuinta pe care vrei sa o cumperi s-ar putea sa arata, la prima vedere de vis. Dar nu te lasa pacalita de aparente. Fiecare vanzator incearca sa-si infrumuseteze casa scoasa la vanzare pentru a obtine un pret cat mai mare. Este foarte posibil insa ca locuinta sa aiba niste probleme ascunsa care nu se vad la inceput. Verifica tevile de sub casa si chiuvete, instalatia electrica si prizele. Apartamentul perfect poate ascunde vicii care ar putea sa-si faca traiul acolo de nesuportat.

 

 

 

              ARTICOLE CONEXE :

By Fitoteca

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply