Cucereste barbatul ideal


Fiecare are notiunea proprie asupra barbatului ideal. Cum ar trebuie sa arate barbatul ideal… Ce ar trebuie sa spuna barbatul ideal… Care sunt calitatile barbatului ideal… ┬áSi multe altele… DAR, mai important, stii cum il poti avea? Afla acum cum il poti cuceri!

  • Ingrijeste-te mereu de felul in care arati. Si asta pentru ca asa, poate, vei reusi in drumul tau sa atragi privirile ursitului. Niciodata nu stii cand il poti intalni.
  • Incearca sa ai mereu o buna explicatie a faptului ca esti single. “Cum se face ca o femeie frumoasa ca tine nu are iubit?” este probabil una din intrebarile pe care le auzi cel mai des. Incearca sa ai mereu un raspuns potrivit, inteligent si spiritual.
  • Nu lasa niciodata impresia ca esti disperata sa-ti gasesti barbatul ideal. Multe femei aflate in situatia ta emana disperare si dau impresia ca ar cadea in bratele oricui le-ai iesi in cale. Iar barbatii au oroare de acest lucru. Instinctul joaca un rol fundamental in formarea unui cuplu, iar barbatul care se simte in pericol poate disparea ca prin farmec.
  • E deja cuplat? “Poate o va parasi…” Nu-i asa ca ti s-a intamplat sa gandesti si asa? Incearca sa ocolesti aceasta mentalitate cinica. Sa furi barbatul alteia este una din practicile cele mai gresite. Fara a mai pune la socoteala ca, in majoritatea cazurilor, acest lucru poate declansa efectul bumerang. Caci cine a inselat ┬ádata, o mai poate face, fara nicio problema, si a doua oara; iar de data asta, tu vei fi cea care va suferi.

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply