Cele 3 compatibilitati care ar trebui sa existe intr-un cuplu


Pentru a testa compatibilitatea intre doi indivizi, cuplul trebuie sa treaca testul celor 3 aspecte majore ale convietuirii impreuna:

Compatibilitate comunicationala  activitati in orice domeniu insa in cuplu conteaza mult mai mult. S-a concluzionat ca doi oameni sunt compatibili din punct de vedere comunicational daca le ia aceeasi perioada de timp sa raspunda la o intrebare.

Compatibilitatea rationala reprezinta un factor la fel de important pentru ca spre deosebire de animale, oamenii gandesc! Atunci cand o fac, ei folosesc informatii acumulate in scoala, de la prieteni, din invatamnitele parintilor sau din alte medii. Pornind de la aceste cunostinte vor judeca cu propriul creier ce e bine si ce nu, ce le place si ce nu, ce vor si ce nu vor. Un cuplu este compatibil in mod rational in cazul in care au relativ aceleasi informatii, ca si cand ar fi terminat aceeasi scoala sau universitate sau s-ar fi dezvoltat in aceleasi sfere sociale. In general au pareri foarte asemanatoare cu privire la multe aspecte din viata.

Compatibilitatea sexuala este cel mai inselator tip de compatibilitate deoarece atractia sexuala poate fi impartita in atractia fizica si admiratia estetica. O persoana frumoase ne face sa ne dorim sa stam in preajma ei cat mai mult. Daca ceva din comportamentul sau aspectul ei ne da de inteles ca ar putea exista un contact fizic, acest lucru ne trezeste interesul si atractia sexuala. Cel mai la indemana test de compatibilitate sexuala: daca va doriti sa faceti dragoste in acelasi timp si daca va face placere contactul fizic cu celalalt, in mod cert exista o potrivire.

Acestea sunt cele 3 compatibilitati care ar trebui sa existe intr-un cuplu. Cautati sa gasiti proportia potrivita intre ele si relatia dvs. va fi una frumoasa si de durata.

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply