Ce faci cand esti pe cale sa fii parasita fata in fata?


Asadar, el ti-a spus cele trei cuvinte. Trebuie sa vorbim.

Esti pe cale sa devii din nou o femeie singura. Priveste partea buna a lucrurilor: a fost suficient de domn sa iti spuna. Acum, cel mai important este sa preiei controlul. Doar asa o sa poti face fata situatiei.

Pasul 1 

Aranjeaza sa te intalnesti cu el in trei momente diferite ale zilei. Te va face sa pari ocupata/importanta si, deloc de neglijat, iti va lasa timp de cumparaturi. Tine minte! Cand esti parasita, te imbrati pentru tine, dar vrei si sa-i spui ceva ‘de dulce” barbatului care e suficient de idiot ca sa te lase.

Pasul 2

Poarta doar lucruri ultimul racnet. Sau cel putin un fals al naibii de bun, de la unul dintre cele mai scumpe magazine. Evita chestiile obisnuite. El trebuie sa ramana concentrat pe tine si si pe cat de fabulos arati. Strategia ta este sa-ti recapeti un pic din respectul de sine, facandu-l sa-si doreasca sa te mai aiba macar o data. Desi nu-i vei permite asta. Este un moment in care cererea trebuie, categoric, sa depaseasca oferta. Si, draga mea, POARTA DRESURI! Fie ca ii vede sau nu, vei avea un alt mers si o alta atitudine. Barbatilor la place sa vada un fund, o talie sau un decolteu la femeia lor.

Pasul 3

Alegerea localului potrivit este vitala. Noi sugeram un restaurant italian, unde e garantat ca ospatarii vor flirta cu tine. Si, daca ai timp, trebuie pe acolo cu o seara inainte, lasa un bacsis generos cand pleci si asigura-te astfel ca vei fi tratata cu strigate de placere cand vei reveni pentru razboi.

Pasul 4

Asigura-te ca ajungi mai tarziu, astfel incat EL sa observe bucuria profunda pe care o produce prezenta ta. Si fa-l sa-si verifice mesajele de pe telefon macar o jumatate de ora pana sa apari. Asteptarea il pune mereu in dezavantaj. Nu va schimba deloc faptul ca urmeaza sa fii parasita, dar te va face sa te simti muuuult mai bine.¬†Imediat ce ajungi, comanda o bautura scumpa. In felul acesta, poti sa-i mai ataci o data portofelul. Incepe sa vorbesti, cu entuziasm. Eviti astfel tortura de a-l asculta behaind o jumatate de ora despre problemele lui de la serviciu, pana cand isi face curaj sa te anunte ca s-a terminat. Iti recomandam sa spui ceva de genul: “Uite ce e, lucrurile nu merg stralucit, poate ar fi bine sa o lasam mai moale?

Pasul 5

Odata ce lucrurile s-au lamurit, pleaca. Nu plange. Nu implora. Scuza-te si iesi pe usa din fata. Lasa-l acolo, cu tot cu nota de plata. Nu privi inapoi. Du-ti acasa picioarele superbe invasmantate in ciorapi si plangi in intimitatea casei tale.

 

Articol inspirat din “Ghidul fetelor obraznice”.

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply