Buze mai mari trucuri


Vreau buze mai mari ! Este dorinta multor femei. Gura atrage priviri si, de aceea, trebuie sa arate cat mai bine. Iata ce poti face pentru buze mari fara operatie !

cele mai mari buze

cele mai mari buze

 

1. Gimnastica pentru buze marite natural  In fata oglinzii, apasa cu fermitate cu ajutorul celor doua degete aratatoare in colturile buzelor. In acest timp, formeaza in O cu ajutorul buzelor. Apoi incearca sa zambesti. Astfel vei simti cum se contracta muschiul circular al gurii. Tine 10 secunde, decontracteaza si repeta de 4 ori. Conturul buzelor va avea un relief mai pronuntat.

2. Masaj pentru buze mai groase  Da-ti buzele cu putina crema sau ser antirid, masandu-le in sens circular. Prinde apoi buza superioara intre degetul mare si aratator in fiecare dimineata si preseaz-o putin fara sa apesi prea tare. Vei simti o usoara caldura. Fa acelasi lucru si cu buza inferioara. Vei intensifica circulatia, le vei hidrata mai bine si vei obtine buze mai mari natural ! In plus, ridurile fine vor disparea !

3. Ce sa faci ca sa fie netede Un machiaj perfect al buzelor se obtine numai daca pielea lor este neteda. Tamponeaza-le cu un disc demachiant impregnat cu apa, pentru a le hidrata. Pentru a elimina micile pielite, fara sa le ranesti, maseaza-le cu un gomaj pentru fata. Apoi, aplica un stick hranitor pentru buze, cu miere sau vitamine, si inlatura surplusul cu o batista de hartie inainte de a machia buzele.

4. Buze mai mari cu ardei iute Daca iti freci buzele cu ardei iute, datorita componentelor sale, buzele tale se vascularizeaza intens si capata o culoare rosiatica. Este insa doar un efect de moment si, in unele cazuri, dureros.


www.fitoteca.ro

FITO ZONE

By FITOTECA.RO