Butoiase cu crema de branza


Ingrediente

  • 3 castraveti
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 100 gr urda sarata
  • 100 gr telemea sarata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • marar verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Butoiase cu crema de branza

Castravetii spalati si uscati se curata de coaja in forma de zebra, adica lasati cate o fasie de coaja. Taiati castravetii in bucati de circa 8 centimetri, dupa care scobiti miezul cu o lingurita, astfel incat fundul sa ramana intact. Din branzeturile mai sus mentionate faceti o crema la care adaugati ceapa, sare si piper. Cand le aveti gata pe toate umpleti butoiasele cu crema de branza. Pentru ca sa arate bine si sa va fie mai usor va puteti folosi de un pos de ornat torturi. Ornati cu ardei gras si frunze de marar. Se servesc reci, de la frigider.

              ARTICOLE CONEXE :

By Fitoteca

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply