BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)


horoscop balanta dragoste ,

horoscop balanta dragoste ,

Semn de aer cardinal (intreprinzator), masculin (extrovertit), dominat de planeta Venus (diurna).

Piatra pretioasa: chrysolitul

Zi norocoasa: vineri

Numere norocoase: 6 si 9

Culoare: albastru pastel

Metal: cuprul

Locuri prielnice: cele legate de activitati sociale

Aspectul fizic: statura medie sau inalta, corp bine alcatuit, figura rotunda, par fin, brun, adesea negru; ochi negri foarte vioi.

Zone erogene: indeosebi fesele si spatele

www.fitoteca.ro

 

Horoscop caracteristici generale balanta 

Balanta simbolizeaza masura, armonia si instabilitatea, echilibrul, justetea. Nativul este gentil, amabil, sociabil si are un talent innascut in a modera unele situatii conflictuale. Zodia balanta nu suporta tonurile ridicate, certurile, tot ce implica tensiune psihica si va cauta intotdeauna sa aplaneze cu tact astfel de imprejurari discordante cu temperamentul sau.

Horoscop balanta general 

Cel nascut in aceasta perioada este rabdarea intruchipata si stie sa astepte pana cand toate ii vor fi favorabile. Deviza sa este “timpul rezolva orice problema” si de aceea aluneca adesea peste cele neplacute, amanandu-le pentru mai tarziu – ori chiar pentru ultimul moment – in caz ca acestea nu au evoluat spre mai bine. Este un altruist si se poate conta pe ajutorul sau. Adesea isi ajuta financiar prietenii, fara a astepta aprecieri laudative din partea acestora; este si motivul pentru care, atunci cand din diferite motive n-o mai poate face, este calificat adesea ca zgarcit si egoist.

Balanta horoscop 2013

Iubeste confortul si are multiple inclinatii artistice, in orice mediu social si functie s-ar afla preferand mereu sa-si decoreze locuinta si sa se inconjoare cu obiecte frumoase sau opere de arta. Nu accepta in general ceea ce este necioplit, vulgar, ci ii place ca in ambianta in care traieste sa poarte amprenta echilibrului si a armoniei ce-l caracterizeaza. Tot ce aduce a extremism, violenta, nedreptate si intoleranta il irita si-l determina sa ia masuri pentru a calma spiritele.

Cum cuceresti barbatul balanta ? Este sensibil si romantic, are nevoie de afectiune si de admiratie. Este usor de flatat, caci doreste foarte mult sa fie apreciat si aprobat si nu respinge niciodata laudele, nici chiar pe cele exagerate. De asemenea, printre caracteristicile barbatului balanta se numara vanitatea, laudarosenia, incapatanarea si superficialitatea.

Inteligenti, eleganti, gratiosi, onesti, o trasatura caracteristica intr-o mai mare masura decat toate celelalte este spiritul sociabil, arta disimularii fiindu-le necunoscuta. Adeseori au o expresie de candoare si de blandete care ii marcheaza in ochii celorlati pentru tot restul vietii.

balanta azi

balanta azi

Totul despre barbatul balanta

Are in general trasaturi regulate si o expresie calma, echilibrata. Barbatul balanta intr-o relatie este gentil, comunicativ, romantic si ii place sa se gaseasca mereu in centrul atentiei pentru a se bucura de toata admiratia pe care e convins ca o merita.

Barbatul balanta fidel ? Nu straluceste prin loialitate conjugala, dar in mod paradoxal, tine foarte mult la sotia sa, atunci cand aceasta este persoana potrivita pentru casnicia sa.  Simtul dreptatii il va transmite intact si copiilor, iar educatia pe care le-o va da si corectiile aplicate nu au nimic absurd, ci par justificate si logice.

Femeia potrivita pentru barbatul balanta este rafinata, cu un puternic simt estetic, rabdatoare si rationala. Daca vrei sa seduci barbatul balanta evita crizele de gelozie; va fi permisiv la inceput, dar daca simte corzile prea stranse – va pleaca fara regrete.

Totul despre femeia balanta 

Este atragatoare, cocheta, atragatoare, cu ochii mari si expresivi si un suras cuceritor. Femeia balanta in societate este feminina, plina de farmec si eleganta. Cu un aspect exotic, delicat si cu o maniera de comportare fara disimulari, imaginea care i se potriveste cel mai bine este cea a unei orhidee. Are o tendinta pronuntata spre ingrasare si trebuie sa isi supravegheze in mod strict silueta.

Femeia balanta intr-o relatie adora sa fie admirata, curtata si nu spune “nu” flirturilor exterioare. Este accesibila acelora ce dovedesc fata de ea gentilete si caldura sufleteasca. Femeia balanta in casnicie este o buna gospodina, o mama buna pentru copii sai si o gazda ideala. Este facuta pentru activitati placute si pentru lux.

Barbatul potrivit pentru femeia balanta trebuie sa aiba tact, sa o inconjoare cu obiecte de lux, sa fie vesel, destins si cu un simt artistic dezvoltat.

www.fitoteca.ro

FITO ZONE

By FITOTECA.RO