Ardeti caloriile si deveniti mai sanatosi


fotografie greutate ideala

Daca va ganditi ca exercitiile fizice sunt facute ca sa fie practicate numai de copii si adolescenti, pentru dezvoltarea armonioasa a corpului loc, va inselati. Este un fapt dovenit stiintific ca miscarea regulata reprezinta unul dintre cei mai insemnati factori care va ajuta sa ramaneti sanatosi, indiferent de varsta. Desigur, exercitiile fac ca organismul sa consume mai multe calorii, grabind astfel procesul de reducere a greutatii. Este fac insa mai mult decat atat: scad riscul de osteoporoza (atat de raspandita la persoanele de varsta a treia, mai ales la femei), regleaza tensiunea arteriala, reduc nivelul colesterolului din sange si intaresc sistemul imunitar.

Gimnastica practicata in mod regulat duce la crestera masei musculare. Aceasta inseamna ca organismul dumneavoastra va arde mai multe calorii permanent, nu doar in timpul efectuarii exercitiilor, ajuntandu-va astfel sa va mentineti la greutatea dorita.

 

Pentru a ajunge la greutatea ideala este nevoie si de o dieta bazata pe un numar de calorii optim . Un mic secret il reprezinta alimentele cu calorii negative. Puteti consulta o lista de calorii si sa va construiti prorpia dieta pentru fiecare zi. Atentie la toate aspectele si nu doar la numarul de calorii , ci si la carbohidrati , proteine , astfel incat dieta sa fie una echilibrata.

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply