Alimente afrodisiace


Multor alimente li s-au atribuit puteri afrodisiace din ignoranta si au ajuns pana in zilele noastre cu faima aceasta. Altele, insa, au reale calitati de stimulare a activitatii sexuale. FITOTECA iti spune tot ce vrei sa stii despre aceste plante sexuale – plante afrodisiace !

alimente afrodisiace pentru femei

alimente afrodisiace pentru femei

 

De-a lungul timpului, numeroase alimente au dobandit, pe buna dreptate, reputatia ca amelioreaza dorinta sexuala. Aceste alimente sunt calificate drept afrodisiace dupa Afrodita, zeita greaca a dragostei. Altora, li s-au atribuit proprietati afrodisiace din ignoranta. Astfel, contrat traditiei, ardeiul iute si piperul nu sunt mirodenii afrodisiace (piperul, continand o cantitate mare de vitamina C, stimuleaza doar puternic circulatia).

De secole, dragostea si gastronomia au facut casa buna. De aici si zicala populara drumul catre inima barbatului trece prin stomac ; asadar, sa trecem in revista cele mai cunoscute alimente afrodisiace pentru femei, dar si pentru barbati!


CUISOARELE sunt considerate unul dintre cele mai puternice afrodisiace naturale pentru femei si sunt la fel de bune contra oboselii fizice si mentale.

CORIANDRUL este un afrodisiac naturist femei . Seminte uscate de coriandru puse in vin au un efect euforic asupra doamnelor. Barbatii, in schimb, nu trebuie sa abuzeze, deoarece efectul este opus celui dorit.

GHIMBIRUL este folosit in bauturi destinate sa excite simturile. Grija! consumat in doze mari, provoaca iritatii intestinale.

IASOMIA este cultivata in toata lumea, dar numai florile de iasomie spaniola sunt folosite pentru parfumarea lichiorurilor afrodisiace. Din iasomie se poate face si un eficient ceai afrodisiac .

MUSTARUL stimuleaza activitatea glandelor sexuale. Exista trei tipuri de mustar: negru, alb si galben de India. Mustarul alb a avut un succes enorm in Evul Mediu, pentru ca era considerat un tratament naturist virilitate .

NUCSOARA intra in categoria afrodisiace naturiste pentru barbati si nu este recomandata doamnelor.

OREGANO. Originar din Indonezia, in infuzie este un remarcabil aliment afrodisiac .

alimente afrodisiace pentru barbati

alimente afrodisiace pentru barbati

 

SOFRANUL are proprietati de stimulare a zonelor erogene. Studiile au aratat ca are efecte asemanatoare celor ale hormonilor. Atentie! in doze mari provoaca rasul necontrolat. 

CIMBRUL este tonic pentru nervi, dar este bun si daca vrei sa apelezi la remedii afrodisiace naturale .  In plus, este si un puternic purificator al organismului.

VANILIA are un efect euforizant si combate astenia sexuala , actionand asupra sistemului nervos central. Contine una dintre cele mai bune substante afrodisiace pentru femei .

TELINA. Cauti legume care cresc potenta ? Telina contine vitaminele A, C, B, P, minerale si oligoelemente. Romanii aducea telina drept ofranda lui Pluton, zeul sexului.

CEAPA este si ea considerata afrodisiaca datorita proprietatii ei excitante.

Vrei un tratament potenta ? Mananca STRIDII! Sunt celebre pentru proprietatea lor afrodisiaca!

CIOCOLATA este unul dintre cele zece alimente afrodisiace pentru ziua indragostitilor ! Si nu numai!  Mancand ciocolata, organismul secreta endorfina – raspunzatoare pentru starea de bine.

MIEREA DE ALBINE este unul dintre cele mai bune alimente potenta – a fost recomandata de Hipocrate pentru stimularea energiei sexuale. Stia el ce stia… 🙂

 

www.fitoteca.ro

 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO