Afla cu cine e compatibil Barbatul Varsator!


barbatul varsator compatibilitate

barbatul varsator compatibilitate

Barbatul Varsator si Femeia Berbec se pot intelege bine, cu conditia ca Berbecul impulsiv si puternic sa nu incalce in mod ilegal teritoriul Varsatorului insetat de libertate. Relatia erotico – sexuala e foarte buna, amandoi avand in comun fantezia. Se pot ivi probleme atunci cand Varsatorul este nelinistit si Berbecul instabil si agitat. 

Barbatul Varsator si Femeia Taur sunt temperamente total diferite; primul prea activ, imprevizibil si are prea multe ocupatii dincolo de perimetrul caminului pentru gustul Taurului, care e mai legat de casa, mai stabil si mai lent. Taurul e prea senzual pentru Varsator. Ultimul doreste in sot un prieten, iar Taurul vede in acesta un partener de viata, de care sa fie strans legat. 

Barbatul Varsator si Femeia Gemeni pot avea o relatie buna. Gemenii agreeaza imprevizibilitatea celuilalt si ambilor le place schimbarea. Amandoi sunt neposesivi si nesufocanti si nu acorda mare atentie sexualitatii. 

Barbatul Varsator si Femeia Rac nu e cea mai buna varianta. Primul e prea sociabil pentru gustul racului, rezervat si familist. Varsatorul e expansiv, ceea ce Racului i se va parea o risipire fara sens. Racul e sensibil si asta vine in conflict cu judecata rece a Varsatorului. Casnicie – daca exista – cu mari probleme. 

Barbatul Varsator si Femeia Leu este o relatie destul de controversata pentru a fi certa, intr-un sens sau altul. Pe de o parte imprevizibilul Varsator il va incanta pe Leul doritor de surprize. Va exista un respect reciproc, dar pot aparea conflicte legate de dorinta de suprematie a Leului si de cea de libertate a Varsatorului. 

Barbatul Varsator si Femeia Fecioara categoric nu. Fecioara e prea ordonata, precisa si sistematica pentru boemul Varsator; singura sansa este ca ambii nativi sa profeseze in acelasi domeniu. Poate exista o atractie initiala, fara niciun continut sexual, dar cu timpul relatia devine ori foarte plicticoasa, ori foarte tensionate. 

Barbatul Varsator si Femeia Balanta pot avea o relatie si o casnicie ideala! Ambii iubesc societatea, luxul, arta, petrecerile mondene etc. Sunt intelectuali si stralucitori in anturajele lor. Mari complementaritati si o intelegere pe plan fizic perfecta. Uneori Varsatorul simte nevoia de a fi singur, iar Balanta trebuie sa inteleaga acest lucru. 

Barbatul Varsator si Femeia Scorpion este riscant. Scorpionul e prea pasionat si prea posesiv pentru recele si rebelul Varsator. Atractia fizica exista, insa cea spirituala e greu de gasit. Casnicia are toate sansele sa fie conflictuala. 

Barbatul Varsator si Femeia Sagetator se inteleg perfect, fiecare intuind particularitatile celuilalt.  Ambilor le place schimbarea, produsa in urma unei emotii sau a unei calatorii. Pe plan fizic se atrag si vor avea o lunga si fericita relatie. 

Barbatul Varsator si Femeia Capricorn este incert. Ultimul e prea lent, prea legat de camin, prea constant si rigid pentru imprevizibilul si prea putin casnicul Varsator. Temperamente mult prea diferite. Nimic bun in aceasta relatie, pe niciun plan. 

Barbatul Varsator si Femeia Varsator vor avea o relatie exceptionala. Se inteleg perfect si voi fi fericiti, traind intr-o armonie la superlativ.

Barbatul Varsator si Femeia Pesti pot fi parteneri buni de lucru. Ambii au compasiune si inovatie insa Varsatorul il nelinisteste profund pe celalalt. Depinde de ei daca relatia va fi un esec sau un succes.


              ARTICOLE CONEXE :

By Fitoteca

FITO ZONE

By FITOTECA.RO