Afla cu cine e compatibil Barbatul Taur!


barbatul taur compatibilitate

barbatul taur compatibilitate

Barbatul Taur si Femeia Berbec . Desi sunt diferiti temperamental, au totusi o sansa de convietuire daca vor sti sa se adapteze unuia altuia. In general, Taurul e prea constant si lent pentru impulsivul si adesea imprevizibilul Berbec.

Barbatul Taur si Femeia Taur . Legatura poate fi buna pentru ca au aceleasi conceptii despre viata. Amandoi sunt practici, iubitori de frumos si atasati de familie.

Barbatul Taur si Femeia Gemeni . Gemenii sunt prea risipitori si imprastiati pentru economul si sistematicul Taur. Acesta din urma poate fi incantat o vreme de agilitatea mentala a celuilalt, dar va ajunge in scurt timp sa-l vad fals, neserios si superficial.

Barbatul Taur si Femeia Rac . Relatie si casnicie fericita. Intre ei exista simpatie si intelegere. Sunt atasati de casa, au nevoie de siguranta, sunt prudenti, sentimentali si au multa caldura sufleteasca.

Barbatul Taur si Femeia Leu. Taurului ii place personalitatea si stralucirea Leului in societate si intre ei exista o mare atractie fizica. Neintelegerile apar atunci cand Leul doreste sa iasa prea mult in evidenta, iar Taurului incepe sa nu-i mai convina firea impetuoasa a acestuia.

Barbatul Taur si Femeia Fecioara . Relatia poate fi buna, caci amandoi sunt prudenti, calculati si rigurosi. Taurii ii pot face mai maleabili pe nativii din fecioara, iar acestora le place mult forta primilor si pot lua lectii de rabdare de la ei. La un moment dat, insa, e posibil ca Taurul sa nu mai suport hipercriticismul feroce al Fecioarei.

Barbatul Taur si Femeia Balanta. Raporturi adeseori bune, ambii fiind dominati de planeta Venus si apreciind tot ce e frumos si bun in viata. Exista insa si multe neintelegeri care pot duce la o ruptura: Taurul e uneori agasat de lipsa de exactitate a Balantei, iar aceasta il vede necioplit, desi puternic.

Barbatul Taur si Femeia Scorpion. Intre ei e o relatie speciala, care poate dura sau nu. Ambii sunt la fel de puternici si pot fi la fel de duri, ori de sensibili. Se admira reciproc si se inteleg bine din punct de vedere sexual. E bine ca intre ei sa nu apara gelozia, care poate produce catastrofe in situatii mai explozive.

Barbatul Taur si Femeia Sagetator. Raporturi tensionate. Taurul e prea posesiv pentru zburdalnicul Sagetator, iar acesta e prea diferit in conceptia sa asupra libertatii si va starni gelozia Taurului.

Barbatul Taur si Femeia Capricorn . Se pot cupla intr-o legatura armonioasa. Pot exista dificultati initiale, caci Capricornul pare rece si rezervat, dar Taurul va sti cum sa treaca de aceasta aparenta. Ambii sunt puternici si tenaci si pot face minuni atunci cand intra in rezonanta.

Barbatul Taur si Femeia Varsator. Legatura in general nu dureaza, decat cu rare exceptii si cu mari concesii. Varsatorul e mult prea sociabil, prea ascuns si prea imprevizibil pentru casnicul, afectivul si linistitul Taur.

Barbatul Taur si Femeia Pesti. Se pot intelege foarte bine, mai ales daca taurul ii acorda nativului din pesti o sansa de a iesi din rezerva sa. Atunci il va descoperi pe acesta sentimental, intuitiv, senzual si atasat de casa, ceea ce nu va putea decat sa-i face placere. In schimb ii va oferi celuilalt mai tot din ceea ce are nevoie, in special siguranta si dependenta fara de care pestii sunt puternic perturbati.


FITO ZONE

By FITOTECA.RO