Afla cu cine e compatibil Barbatul Capricorn!


barbatul capricorn indragostit

barbatul capricorn indragostit

Barbatul Capricorn si Femeia Berbec se inteleg pe plan profesional si erotic, insa in cel sentimental pot aparea probleme . Capricornul e prea lent, meticulos si calculat pentru impulsivul si spontanul Berbec. Este nevoie de multa diplomatie.

Barbatul Capricorn si Femeia Taur au sanse mari pentru o unire profunda, caci ambii sunt muncitori si metodici. Legatura cu Taurul poate aduce multe implinire de ordin profesional, sentimental si erotic in viata Capricornului.

Barbatul Capricorn si Femeia Gemeni categoric nu. Instabilitatea si superficialitatea spirituala a Gemenilor sunt ireconciliabile. Provin de pe planete diferite si foarte indepartate.

Barbatul Capricorn si Femeia Rac pot avea o relatie profesionala buna, dar cam atat. Pe plan sentimental este nevoie de extrem de multa munca din partea Racului, pentru a penetra zidul gros de insensibilitate al Capricornului.

Barbatul Capricorn si Femeia Leu nu este in general o combinatie reusita. Leul e apasat de firea sobra a Capricornului, de felul retras de a fi al acestuia, care nu cadreaza de loc cu dorinta sa de stralucire si admiratie.

Barbatul Capricorn si Femeia Fecioara se completeaza fericit, primul avand simtul exactitatii, iar al doilea fiind un perfectionist. Fecioara se va simti protejata de grijile existentei.

Barbatul Capricorn si Femeia Balanta putin probabil sa reziste impreuna. Exista o atractie initiala, dar Balanta se plictiseste repede de rigidul Capricorn si incepe sa se intrebe unde sunt cochetariile ei, iesirile sclipitoare in societate sau luxul de care se inconjura.

Barbatul Capricorn si Femeia Scorpion pot duce o viata armonioasa si plina de realizari. Ingeniozitatea Scorpionului rafineaza inteligenta Capricornului.

Barbatul Capricorn si Femeia Sagetator e un joc de noroc cu putine sanse de reusita. Sagetatorul e prea extrovertit si optimist pentru taciturnul si pesimistul Capricorn. Sagetatorul se poate arata maleabil la felul rigid de a fi  al Capricornului, intrebarea e insa daca merita relatia a fi continuata.

Barbatul Capricorn si Femeia Capricorn se potrivesc bine. Se aseamana mult si isi impartasesc idealurile. Comunicarea dintre ei este libera si spontana insa Femeia trebuie sa inteleaga ca Barbatul trebuia sa conduca .

Barbatul Capricorn si Femeia Varsator nu se recomanda o apropiere prea mare. Imprevizil si ager, Varsatorul il va deruta pe calculatul si greoiul Capricorn, care va fi vazut la randu-i ca fiind prea limitat in realismul sau.

Barbatul Capricorn si Femeia Pesti este o relatie care promite. Pestii asigura siguranta si simtul practic al Capricornului, iar cel din urma ii apreciaza stilul de viata, sensibilitatea si prudenta.
 
 

FITO ZONE

By FITOTECA.RO