Afla cu cine e compatibil Barbatul Berbec!


barbatul berbec compatibilitati

barbatul berbec compatibilitati

Barbatul Berbec si Femeia Berbec Doi capitani pe un singur vas il pot face sa se scufunde, daca unul dintre ei nu cedeaza. Atrasi la inceput unul de celalat, nu se vor intelege bine, nici in sfera vietii spirituale, nici in cea erotica.

Barbatul Berbec si Femeia Taur Se vor intelege doar in domeniul profesional. In rest, Berbecul e prea impulsiv si activ pentru prudentul si retinutul Taur. Daca Taurul cedeaza conducerii Berbecului, exista o sansa, cel putin in viata sexuala.

Barbatul Berbec si Femeia Gemeni Relatie nesigura si care de regula nu dureaza. Berbecul e prea neconformist pentru conventionalul nativ Gemeni, iar dragostea sa impulsiva nu gaseste rezonanta corespunzatoare in acesta.

Barbatul Berbec si Femeia Rac Desi atractia sexuala e mare, ea nu ajunge, iar relatia e sortita esecului. Berbecul poate jigni involuntar hipersensibilul rac, care este prea interiorizat si sentimental pentru partenerul sau.

Barbatul Berbec si Femeia Leu Compatibilitate ideala. Berbecul va gasi in Leu un partener complet deschis ideilor sale despre viata, sub orice aspect ar fi luata ea. In general Leul conduce, dar trebuie sa-i menajeze susceptibilitatea Berbecului in aceasta privinta.


Barbatul Berbec si Femeia Fecioara Raporturi proaste. Berbecul e prea ardent pentru recea Fecioara, iar aceasta e prea retinuta la ideile extravagante ale celuilalt. Berbecul se va simti profund jignit in amorul propriu de inepuizabile sageti critice ale feciorei.

Barbatul Berbec si Femeia Balanta Relatie indecisa. Pe de o parte se pot agrea reciproc si pot avea o intelegere buna din punct de vedere erotic, dar mai exista si cazuri cand din toata dragostea initiala nu mai ramane nimic, caci Berbecul e prea impetuos pentru echilibrata Balanta.

Barbatul Berbec si Femeia Scorpion Conflicte violente intre cei doi, ambii fiind atrasi fizic unul de celalalt, dar neintelegandu-se asupra persoanei care sa conduca si incalcandu-si reciproc independenta la care fiecare tine enorm. Se respecta si admira – dar numai de la distanta.

Barbatul Berbec si Femeia Sagetator Relatie amestecata care are sanse mari de a evolua spre armonie. Amandoi sunt firi luptatoare, dinamice, iar Berbecul poate oferi Sagetatorului un sentiment tonic de speranta in situatiile grele.

Barbatul Berbec si Femeia Capricorn Se cupleaza rar, iar cand se intampla acest lucru trebuie ca ambii sa dea dovada de mult tact. Fiecare il poate invata pe celalat lucru noi si ei sunt de acord cu aceasta. Pe de alta parte insa primul este deschis, dinamic si impulsiv, pe cand celalalt e mai rezervat, incet si prudent. Daca pot trece peste unele disensiuni ce apar la un moment dat, au dreptul de la spera la o buna conlucrare si convietuire.

Barbatul Berbec si Femeia Varsator O combinatie bizara, ce poate fi buna. Depinde doar de cei doi. Berbecul trebuie sa fie atent la dorinta de libertate a Varsatorului si sa nu se complexeze inutil daca acesta are idei mai evoluate ca ale lui. Varsatorul va fi capabil atunci de a aprecia calitatile Berbecului, in special spiritul sau camaraderesc.

Barbatul Berbec si Femeia Pesti Exista cazuri de casnicie acceptabile, dar in general sunt foarte diferiti si, cu exceptia imaginatiei pe plan erotic, nu mai au nimic in comun. Pestii sunt romantici, sensibili, visatori si doresc o apropiere delicata, pe cand Berbecul pune de la bun inceput piciorul in prag si, decis ca in tot ceea ce intreprinde, nu-l prea incanta o viata de dulcegarii sentimentale.
www.fitoteca.ro

FITO ZONE

By FITOTECA.RO