7 lucruri pentru care iubitul tau isi face griji dar nu recunoaste


 (foto 7 lucruri pentru care iubitul tau isi face griji dar nu recunoaste )

1. Vinul la restaurant. Comandarea lui este precum fizica cuantica; nu are idee despre ce e vorba decat daca chiar a studiat-o. Iar in cazul in care partenerul tau nu este un  degustator al vinului, il va comanda pe cel mai ieftin al carui nume il poate pronunta.

2. Rafturile. Nu are idee cum sa monteze rafturile pe care tocmai le-ai achizionat; a spus ca stie doar ca sa te impresioneze. Pentru bine casei, nu-l lasa sa le si monteze.

3. Laptopul. Ii e frica sa te lase sa umbli pe el. Stie ca a vizitat niste site-uri cel putin dubioase si nu vrea sa vezi asa ceva.

4. Tentatia. Se teme ca desi te iubeste sincer, daca i-ar face avansuri intr-o zi Angelina Jolie, nu ar putea rezista.

5. Maturizarea. Desi stie ca va veni momentul cand nu va mai putea sa poarte blugi rupti, conversi si haine necalcate, amana cat mai mult.

6. Jocul de trei. Toti barbatii au avut fantezia cu doua femei; de asemenea, toti barbatii isi pun problema: “daca as pune-o in practica, oare nu cumva as avea trac si/sau nu m-as ridica la nivelul asteptarilor?

7. The EX factor. Stie ca inevitabil il compari cu fostul iubit, dar se teme ca nu cumva sa stea mai prost la capitolele sex, imaginatie, romantism, etc.

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply