2+2= SWING


Ce este swingul 

Dorinta de nou, sexul fara inhibitii si un libidou foarte dezolvat sunt factorii care determina din ce in ce mai multe cupluri sa practice swinging-ul. Totul in perfecta “legalitate”. Practic, iti poti insela partenerul, cu acordul si in fata lui.
WWW.FITOTECA.RO
Swing party

Deobicei, intalnirile au loc in locuinta unuia dintre cupluri. Aceasta schimbare de parteneri presupune, de cele mai multe ori, doua perechi.

Cerinte swingers

  • Sexul protejat este una dintre cerintele practicantilor.
  • De asemenea, gelozia trebuie lasata la usa odata cu intrarea in acel focar al placerii. In momentul cand te inscrii intr-un grup de swing trebuie sa fii constient de faptul ca nu doar tu vei fi cea care va avea parte de experiente noi, ci si partenerul tau. Multe cupluri nu trec acest test iar despartirea devine inevitabila.

Totul despre swingeri 

Cuplurile care apeleaza la swing o fac deobicei pentru a sparge rutina si monotonia care pluteste asupra unui cuplu longeviv. Multi dintre practicanti considera ca prin aceste actiuni se aproprie mai mult de partener. Unii pentru ca sunt excitati la gandul ca in camera alaturata, partenerul/partenera este in bratele alteia/altuia. Altii pentru ca simt nevoia sa insele iar in acest mod au “permis de voie”.

La aceste intalniri swing  trebuie sa va simtiti mereu in largul dvs. cand vine vorba de sex cu alte persoane . Nu va sfiiti sa refuzati o partida daca nu o doriti . Fiti sincer cu partenerul , spuneti-i mereu cand va deranjeaza ceva si cereti-i acelasi lucru ( parteneri swing ) .

NU faceti din swinging un obicei. Ca orice alt “drog” – creaza dependenta.

FITO ZONE

By FITOTECA.RO

Leave a Reply